Marts – Frem & tilbage

Velkommen marts

Marts startede med et brag med lanceringen af Hverdagsvelvære. Med en lang todo-liste, en rodet indbakke og en mave fyldt med baskende sommerfugle. Tempoet i slutningen af februar var lige rigeligt højt, imens vi arbejdede på at få alt færdigt til udgivelsen. Men da vi kunne sætte sidste flueben og sende e-bogen ud i verden sidste fredag, kulminerede al energien på fineste vis.

 

LÆS OGSÅ: Februar – Frem & tilbages

 

Denne uge har jeg trukket stikket en smule for at kunne samle (mig) op efter nogle travle uger. Lidt yin efter en masse yang, med rolige arbejdsdage, hvor jeg har fundet tid til at komme til bunds. Jeg føler mig meget, meget taknemmelig for din fine modtagelse, e-bogen har fået, og jeg forsøger at blive lidt i den følelse, inden jeg flyver videre til næste projekt.

 

Hverdagslykke og forårsfornemmelser

I dag har jeg rodet lidt i blogarkivet og samlet et tilbageblik på marts sidste år. Det var en herlig, herlig måned med masser af hverdagslykke og forårsfornemmelser, og jeg håber, at denne marts bliver mindst lige så skøn. Det tyder den i hvert fald på at blive, når jeg kigger liste nederst i indlægget igenne, som jeg har fyldt med det, jeg glæder mig ekstra til den kommende måned.

Byd endelig ind med jeres inputs i kommentarfeltet – det er så hyggeligt ♥

 

LÆS OGSÅ: Januar – Frem & tilbage

 

Hvordan byder jeres marts på? Del endelig  i kommentarfeltet.

Sidste marts…

… delte jeg opskriften på den lækreste wok med tigerrejer

 

fik vi nyt spisebord

… tog Simon og jeg en tur til Randers
… lavede jeg en lækker gulerodssuppe med halloumi-croutoner

 

… tog Simon og jeg en tur i dyrehaven
… kom jeg masser af farver på tallerkenen

… spiste vi cremet suppe med dildolie og dukkah
… besøgte jeg stockholm, og du kan læse min guide her

… inviterede vi en flok søde venner til brunch

 

… delte jeg en ‘hvad jeg spiser på en dag’-video
… fik I opskriften på nemme indiske pandekager

drak jeg sort kaffe på LYNfabrikken

 

… udkom 2. udgave af Herlig & ærlig mad (og I kan købe den lige her)
… lavede jeg en lække moon milk

… pyntede jeg min mad med smukke spislige blomster

 

Denne marts glæder jeg mig til…

… at tage på kærestetur til Antwerpen i næste weekend
… at invitere en flok søde venner på fastelavnsboller på søndag
… at fylde lejligheden med forårsblomster og grønne grene
… at gå til keramik. Det er simpelthen så herligt at “gå til noget”.
… at bruge en weekend i sommerhuset
… at fejre min fars fødselsdag med hele familien
… at servere nogle lækre, nærende sager til et yogaevent i YO
… at bruge træningsvideoerne i Hverdagsvelvære
… Emma-tid, når Simon skal på en uges kursus i København
… at planlægge vores roadtrip til Skotland til sommer

 

Hvad glæder I jer til denne måned?

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Elsker denne slags indlæg. Fin måde hvorpå dine tidligere indlæg og opskrifter får fornyet luft under vingerne 🐥

    1. Mange tak, Stine! <3 Ja, gamle blogindlæg bliver jo hurtigt glemt, så det er fedt at kunne give dem lidt nyt liv.
      KH

Skriv en kommentar