Marts // Frem & tilbage


Februar blev ikke helt så rolig, som jeg havde regnet med. På magisk vis sneg der sig nye opgaver, møder, et momsregnskab, photoshoots og en smule sygdom ind i kalenderen, og wupti – så var årets korteste måned forbi. Og hvis jeg skal være ærlig, er det egentlig helt OK med mig. Februar er og bliver altså ikke min favorit, og særligt de sidste kolde og grå uger har jeg, som I ved, kæmpet lidt med at holde humøret oppe.
LÆS OGSÅ: Februar // Frem & tilbage
Dét skal der laves om på, så jeg satser på, at marts bliver fyldt med hverdagslykke og nye oplevelser. Og gerne en masse sol og forårsfornemmelser (tak). Nedenfor har jeg samlet et tilbageblik på marts sidste år, og så har jeg listet de ting, jeg glæder mig ekstra til den kommende måned. Byd endelig ind med jeres inputs i kommentarfeltet – det er så hyggeligt ♥
LÆS OGSÅ: December // Frem & tilbage
Nu vil jeg få pakket kufferten færdig og rulle afsted mon banegården. Kryds lige fingre for, at jeg undgår forsinkelser og rejsestress, nu hvor jeg skal flyve alene, hæhæ 🙂

Sidste marts…


… delte jeg min opskrift på syltede rødløg
… fik I opskriften på den lækreste polenta-pizza.

… deltog jeg i et podcast om personlig branding.

… læste jeg Big Magic, og den gjorde indtryk.

.

… delte jeg en video med opskriften på mine populære falafel-pizzas.

… designede Nanna fine nye visitkort til mig

… udkom Fabelagtige fristelser

… lavede Vibeke den fineste guide til Bruxelles.

… lavede jeg bananboller til eftermiddagskaffen (opskrift her)

… lavede Carla og jeg opskrifter fra min nye bog

… stod jeg tidligt op for at lave opskrifter fra Fabelagtige Fristelser i GO’ Morgen Danmark.

… fik I opskriften på hjemmelavet Toblerone. Må jeg snart lave igen!

Denne marts glæder jeg mig til…

… at tage en uges soloferie/workation med masser af tid til fordybelse
… at udforske en ny by helt på egen hånd
… at tage karbad i min Airbnb.. aaaaah <3
… at dele billeder af vores nye spisebord fra TABLELAB (det er SÅ fint!)
… at invitere søde venner på det helt store morgenbord.
… at begynde designprocessen for Atelier Aarhus 2019(!).
… at få sendt min næste kogebog Grøntsagsglæde til tryk.
… at besøge min søster i hendes nye lejlighed.
… at få læst den her færdig (reklame link).
… at planlægge vores tur til Paris i april
… at deltage på Hormonkuren
… at få set Cool Calm and Collected på AROS
… at plukke ramsløg i Riis Skov
… at planlægge lanceringsevent for min nye kogebog


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma
  Lidt uden for kontekst – men jeg har tænkt på om du mon spiser lidt ud fra low fodmap? Jeg kan bare huske du har nævnt flere gange at du kan have problemer med maven. Jeg er selv i en situation hvor jeg døjer med daglige mavesmerter og en mave der bare ikke rigtig fungerer tip top, og mange af dine opskrifter passer rigtig godt ind i low fodmap, som har afhjulpet mange med mavesmerter. Og tak for det i øvrigt, det gør hvede og laktose restriktioner markant mere spændende ?

  1. Hej Christina 🙂
   Altså både ja og nej. Der er klar nogle af koncepterne fra low fodmap, som jeg har taget til mig, men samtidig har jeg bare virkelig svært ved at følge det 100% (også på grund af mit arbejde). Samtidig er der også flere af de ting, man skal undgå på diæten, som jeg ingen problemer har med (fx bælgfrugter og tørret frugt), så jeg synes det er lidt svært at finde rundt i.
   De værste syndere for min mave er dog klart kaffe (mega øv!), laktose og hvede, så det forsøger jeg at undgå i hverdagen.

 2. Jeg glæder mig til:
  Påske! Med hele familien i sommerhus <3
  Forhåbentlig at få prøvet nogle af opskrifterne fra min nye kogebog: Vegansk til den søde tand.
  At se min lillesøster og veninder lave gymnastikopvisninger – sådan en særlig stemning.
  At se sneen (som ellers også er meget hyggelig) vige for de første forårstegn.

  1. Åh, det lyder skønt med en sommerhustur. Håber, I får en herlig tur med masser af forårssol <3

Skriv en kommentar