Mexicansk krydderiblanding

Mexicanske krydderiblanding er utrolig nemt at lave! Bland de forskellige krydderier i et glas, og så har du en skøn blanding til alt fra vegetarmad til kødretter med kylling, oksekød eller fisk.

mexicansk krydderi

Mexicansk krydderiblanding

 
Krydderiblanding til 1 glas personer
i alt 5 min

Ingredienser

  • 4 spsk. røget paprika
  • 4 spsk. tørret oregano
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk stødt koriander
  • 2½ tsk salt

Fremgangsmåde

Kom alle krydderierne i et syltetøjsglas.

Sæt låget på, og ryst, så de blandes.

Krydderiblandingen kan bruges på alt fra kartofler til kød eller nachos.

Find flere opskrifter i samme kategori

Hjemmelavet mexicansk krydderiblanding

Jeg laver altid min egen mexicanske krydderiblanding. Det tager kun et øjeblik, og gad vide om du ikke allerede har de enkelte krydderier i skabet.

I krydderiblandingen mikser jeg røget paprika, oregano, hvidløgspulver, spidskommen, koriander og salt. Jeg synes, det giver den perfekte (tex)mex-smag, der passer godt til både vegetariske retter, oksekød, fisk og kylling.

Video med hjemmelavet mexicansk krydderiblanding

(annonce)

Opskriften på mexicansk krydderi delte jeg i forbindelse med mit samarbejde med SuperBrugsen. Her blev jeg udfordret til at komme med gaveidéer til både Mors dag og Fars dag. Til Mor tænkte jeg straks på blomster og søde sager, og det kom der denne fine kurv ud af, men gaven til far voldte mig lidt flere problemer – ligesom gaver til min far (eller mænd generelt) på en eller anden måde altid gør, når der ikke ligger en ønskeseddel klar.

Hvad jeg fandt på, kan I se i denne video. Sammen med en smule far-jokes i dagens anledning 😉 Find opskriften i tekstform på Mig og Min Mads hjemmeside, og husk også at subscribe til deres YouTube-kanal for flere videoer.

Flere opskrifter på mexicansk inspireret mad

Shop the post

- reklamelinks

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. OMG jeg elsker den med hjørnet! Jeg nåede at undre og mig OG finde på en semi-logisk grund til, hvorfor det skulle give mening, haha 😛

  2. Hahahaha – Jeg er vild med dine far jokes 😀 Perfekt kikset og morsomt, præcist som far jokes skal være!

Skriv en kommentar