Min måned // April 2017


Halløj søde jer
Dette blogindlæg er skrevet på det fineste værelse i vores riad i Marrakech. Her er stadig varmt, eksotisk og ekstremt instagram-venligt (se bare her), og det tilsammen gør, at jeg har en lille smule svært at finde tid til kigge forbi bloggen. Mailen er sat på stand-by, men selvom jeg er ude og rejse, synes jeg altså, det er hyggeligt at kigge forbi siden her, som jeg plejer.
Heldigvis har jeg fundet en lille skrivepause denne morgen, så i dag vil jeg gerne dele lidt skriblerier om den sidste måneds begivenheder med jer. Et månedligt tilbageblik er noget, jeg holder af at gøre til et fast indslag her på bloggen, og hvis I har lyst til at tage et kig forbi arkiverne, kan I finde dem lige her.

April har været en smule rodet, og kalenderen har været lige lovlig fyldt, både hvad glæder arbejde og privatliv. Der har været en del, der skulle nåes, inden jeg kunne checke ud og tage på en hel uges rejse, så påskedagene gik hurtigt med mere arbejde, end jeg havde håbet på. Sådan er det nogle gange, og I kender det sikkert godt: Selvom rejser er skønne, kommer de næsten altid med  ekstra travlhed både før og efter.

Heldigvis er det dét værd, og mellem deadlinesene har jeg også insisteret på at finde tid til et par langsomme weekenddage samt at se nogle af alle de gode mennesker, vi er så heldig at være omgivet med. Jeg når jo alligevel altid det hele til sidst, ligegyldigt om jeg stresser eller ej 😉

Måneden har også bud på bogreception for Julie og Stinna, et par ture til København samt besøg hos mine forældre. Og så har vi gjort vores altan sommerklar med blomster, grillbord og et nyt marrokansk kakkelbord. Det er blevet så fint, så fint, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at bruge sommerdagene derude.

Apropos altan: Sidste uge startede med to dage, hvor jeg sammen med et produktionshold filmede grill-videoer til SuperBrugsen på vores altan – i snevejr! Jep! Sommertøj (det skulle jo se autentisk ud) og slud var en dødkold kombi, og derfor var det også ekstra rart at slutte ugen med 25+ gader i Marrakech. Lidt skørt og meget kontrastfuldt, så jeg satser på, at I har liiiidt bedre vejr derhjemme, når vi kommer til DK igen på lørdag.

Nu vil jeg hoppe over i nabo riaden og spise morgenmad. Jeg var syg det meste af dagen i går – de har nogle andre baktusser hernede, som min mave ikke er helt glad for – men i dag har jeg det heldigvis SÅ meget bedre, og jeg glæder mig til at gå på opdagelse i souken.

Klem fra Marrakech,

Emma

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kære Emma. Hvor ser det dejligt ud på din Instagram – og man bliver da bare misundelig på jeres fine vejr! Nu har jeg fuldt med i dit blog-univers lige siden det var dine vilde makeup-tutorials som prægede det meste af Emmamartiny.dk – og jeg har langsomt fuldt med i de små overgange som der automatisk kommer når vi udvikler og forbedrer os som mennesker. Jeg håber sådan, at du ikke misforstår min kommentar, og ikke tager den (alt for) kritisk til dig. Jeg elsker simpelthen dette – knap så – lille Emma-univers du har dig og synes du er en kæmpe inspiration 🙂
  Min pointe er, at jeg til tider godt kan tage mig I, at “ærge” mig, en lille bitte smule, når jeg klikker ind på siden – og jeg næsten har kunne regne ud hvilket indlæg jeg ankommer til. Jeg forstår 100% at der er travlhed og 1000 bolde i luften hos dig, og det derfor er rart med rutiner i form af; Små ting, månedens favoritter, min måned osv. OG jeg holder også meget af, at læse- og lytte til disse indlæg. Jeg tror egentlig min pointe er, at det kunne være sjovt og varierende at klikke ind og se noget nyt og spændende – som vi ikke plejer at se herinde 🙂 Haha nu blev min kommentar næsten til et kapitel, men jeg håber du forstår hvad jeg mener samt husker at jeg holder meget af, at følge med og at dette blot er et foreslag 🙂
  Rigtig god dag!!

  1. Hej med dig S 🙂
   De her månedstilbageblik skriver jeg for min egen skyld, fordi jeg synes, de er hyggelig at se tilbage på. Så det forsvinder nok ikke lige foreløbigt 🙂
   Indholdet af mine forskellige “koncepter” er jo altid forskellige – nye favoritter, nye outfits, nye opskrifter, nye links – og derfor har jeg lidt svært ved at forstå, hvad du egentlig efterspørger. Noget helt nyt kommer der jo fx, når jeg i mit podcast tager et nyt emne op, og når jeg udgiver en ny opskrift, som jeg måske har lavet en særlig video til. Som du selv siger, udvikler mit univers sig hele tiden, men jeg kan ikke opfinde den nye tallerken hver dag 🙂 Men hvis du har konkrete forslag til indhold, du savner, er det meget velkomment 🙂

   1. Jeg tror godt, at jeg forstår hvad der menes med ovenstående kommentar – og jeg kan godt lidt følge tanken bag 🙂
    Som jeg læser den, så er “kritikpunktet”, at der er faste typer indlæg på bestemte dage hver uge. At mandag er “små ting”, torsdag er “feminas madplan”, fredag er “links I like”, lørdag er “video”, søndag er “potcast”. Så det i bund og grund “kun” er tirsdag og onsdag, som er mere eller mindre varierende 🙂
    Jeg nyder virkelig også at læse med – faktisk særligt pga den æstetik du har her i dit lille univers. Der er altid SÅ smukke billeder, og jeg elsker den måde, du filmer dine videoer på. Personligt kunne jeg dog godt foretrække – ikke nødvendigvis, at indlæggende bliver anerledes – men nok nærmere, at posen rystes lidt og der bliver byttet lidt rundt i, hvilke dage de forskellige indlæg kommer op på; netop, så man ikke med sikkerhed ved, at man klikker ind til eks, “små ting” om mandagen.
    Jeg håber, at det giver mening! 🙂

    1. Jeg har tænkt det samme: Emma blog er en af de mest strukturede (og bedste), men det er altså også sjovt at læse noget uventet: personlige indlæg om oplevelser og holdninger fx,hyggemakeup og hår, rundtur i lejligheden (har jeg misset den) og måske hvordan du organiserer dit køkken? Også måske noget om dit forhold til religion?
     Eller måske tilbageblik til starten af bloggen. Bare nogle ideer 🙂

Skriv en kommentar