Mønstermix og nye favoritter

_MG_5992 _MG_6007
Glædelig fredag alle sammen 🙂
Først må jeg lige sige TAK for alle de søde kommentarer, jeg modtog, da jeg postede min vlog tidligere på ugen. Hold nu op! Det havde jeg slet ikke regnet med, men hvor er det fedt, at I kunne lide den. Jeg bliver vist nødt til at lege lidt mere med det der vlog-format 😉
Jeg har forresten endelig fået svaret på alle jeres mails og kommentarer, så hvis I venter på svar fra mig, burde det være klar – ellers må I lige råbe op. Beklager, at det går lidt langsomt, men jeg har et slemt tilfælde af hvad, man kunne kalde “kogebogshjerne” disse dage. Siden onsdag morgen har jeg brugt stort set alle vågne timer på at læse korrektur på “Herlig og ærlig mad”, hvilket det betyder, at jeg sidder 10 timer om dagen og retter “gram” til “g”, flytter kommaer og forsøger at forstå mine egne formuleringer. Det er som sådan meget hyggeligt (eller det prøver jeg VIRKELIG at bilde mig selv ind), men jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at være færdig og sende bogen afsted til min redaktør.
_MG_6021
I dag får I en håndfuld billeder, der efterhånden er et par uger gamle.. Men bedre sent end aldrig, ikke?
Billederne blev taget (lyn-, hæhæh) hurtigt af dygtige Mathilde foran LYNfabrikken, inden et hyggeligt kalendermøde. Dét skylder jeg jer forresten også en update på, for der er sket en hel masse, hvad gælder Mettes og mit lille hyggeprojekt, de sidste uger.
Og skal vi så ellers lige tage en snak om mit (hvis jeg selv skal sige det) pæne outfit?! Både kjole og sko er gået hen og blevet kæmpe favoritter, både sammen og hver for sig, og jeg skal virkelig gøre mig umage for, ikke at hoppe i sættet hver evig eneste dag.
_MG_6030
Begge dele har jeg bestilt fra Ellos, der efterhånden nok får prisen for . Jeg mener: de har både de pæneste tæpper og de yndigste kjoler 🙂 Skoene er fra Ellos egen kollektion, og I kan købe dem på tilbud her for en slik (239 kr!!!). Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt leo-print ville være mig, men jeg er blevet så glad for dem, både til mønstermix som her eller som et pift til et helt simpelt, klassisk outfit. Kjolen (som jeg også snakkede om i min sidste favoritvideo) er fra yndlings Maison Scotch. Den er i den lækreste kvalitet og er så lækker at have på. Hvis I mangler en fin kjole til juledagene, må det blive mit bedste bud – Jeg har allerede brugt den til en julefrokost, og den kommer helt sikkert også på juleaften 🙂
_MG_5997
I dag fordyber jeg mig endnu en gang i kogebogsskriveriet, men kig forbi senere – så har jeg en omgang ‘links I like’ klar til jer. Og god weekend, når I når så langt, ikke? 🙂

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Tak Ida. Det synes jeg også 🙂 Kvaliteten er ikke helt tip-top, men de koster jo heller ingenting. Vil nok sige, at de kan holde et par sæsoner, men så heller ikke mere. Størrelsen er helt normal 🙂

  1. Læks outfit, Emma! 🙂 Jeg eeeeelsker løse kjoler – De kan både være casual og festlige! Leo-sko er nok for vilde til mig! Jeg fortrækker sorte sko, tør ikke kaste mig ud i sådan en “vild” udgave 🙂

Skriv en kommentar