Mon Amour

Blogindlægget indeholder annoncelinks

Sådan her ser jeg ud i dag 🙂 Højtaljede jeans, min nye crossaint t-shirt og rodet hår – der godt nok falder til den forkerte side, for bag det gemmer der sig ordene Mon Amour. Sødt, ikke?
T-shirten er fra Ganni, og jeg kunne simpelthen ikke lade være med at hive den med hjem, da jeg forbi og kigge på den nye kollektion for et par dage siden. Den søde butiksassistent fortalte mig, at det nok var en meget god idé, at jeg var så tidligt ude, for deres t-shirts plejer at blive revet væk. Og jeg spår, at hun har ret, så tippet er hermed givet videre, hvis I også vil have fat i verdens sødeste hvide tee.

Ellers vil jeg bare ønske jer en herlig onsdag eftermiddag. Jeg er på vej hjem til sødeste Mette, hvor vi har et møde om cover-designet af næste års Atelier Aarhus kalender. Det bliver så fint, siger jeg jer.
Mon nogle af jer allerede nu glæder jer til at få fingrene i 2018-kalenderen?

18 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ganni laver virkelig de fineste tees! Er også ret vild med deres “Space Cowboy” print 😀 Må jeg høre hvor dine jeans er fra? De ser virkelig lækre og fine ud!

  2. Den er simpelthen SÅ fin. Den blev allerede klikket hjem, så snart jeg så din instastory. 🙂

  3. Jeg har set t-shirten før, og skal helt sikkert også have fat i den – men det jeg blev mest begejstret over her, er klart idéen om 2018 kalenderen!

  4. Hej Emma! Flotteste t-shirt altså. Jeg har kigget lidt på plakaterne fra Desenio; kan også se du har nogle. Tror du måske, der kunne falde en lille rabatkode af i den nærmeste fremtid?

Skriv en kommentar