Morgenmøde

I min kop… en cappuccino på havremælk.

Mødelokale…  et hjørne på Café Folkeven

Møde-outfit…. en stribet buksedragt, jeg købte i en lille vintageshop i New York. 

Dagens agenda… Jeg startede dagen med en løbetur, og nu skal jeg mødes med Katrine, min nye praktikant, inden jeg har et par møder. I eftermiddag tager jeg på stranden med nogle veninder (hvis jeg når det!), og i aften skal jeg hænge ud Mette og Simon, for vi har en hel masse, der skal styr på til Atelier Aarhus 2019-kalenderen (Ja! 2019!? Hvad sker der lige for det?)

Dagens to-do’s…
* Udkast til madplan
* Send faktura
* Blogpost om vaneændringer
* Noter til podcast
* Test opskrift til bonduelle

* Atelier coverdesign

Jeg er taknemmelig for…
* at Simon er hjemme igen!
* at så mange Århus-cafeer er begyndt at tilbyde havremælk, min favorit kaffe-mælk.
* at have et job, hvor jeg har mulighed til at holde fri, når solen skinner.
* at jeg vågner hver morgen med god energi og glæder mig til dagen forude.

Jeg tænker på…
* at jeg har haft behov for en lille SoMe-pause efter hele postyret omkring bogudgivelsen. Men nu er jeg klar-parat til at inspirere og dele ud, og glæder mig til at kigge mere forbi min Instagram.
* hvordan man bedst holder kontakten med veninder, når man ikke længere bor i samme by og flere begynder at stifte familie. Det er svært, når man ikke bare kan tage på en impulsiv kaffedate, og det kræver, at man prioritere venskabet lidt mere bevist.
* Det der med at blive mor. Nej, jeg er ikke gravid – men det er der mange omkring mig, der er, og det sætter tanker igang, for hvordan skal det lige hænge sammen, nu hvor jeg er selvstændig?

Jeg glæder mig til…
* at holde fri med Simon i weekenden. 
* at hænge ud i kolonihaven og plante en masse gode sager i køkkenhaven. Mine svigerforældre har lovet mig et køkkenhave-kursus i år, hæhæ 🙂
* Vin-i-solen aftaler med søde veninder torsdag og fredag. Og nok også lørdag, hvis vejret holder 😉 


 

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma 🙂 Tak for en dejlig blog! Du skriver, at du vågner med god energi, og generelt virker du, som et energisk og overskudsagtigt menneske 😀 Jeg kunne godt tænke mig et indlæg om, hvad du gør for at holde energiniveauet i top. Jeg slåser lidt med lav energi for tiden nemlig 🙂

    1. Hej Malene 🙂 Der er egentlig ikke så meget hokus-pokus: Søvn, sund kost, bevægelse og meditation – alt sammen noget, jeg har skrevet en del om på bloggen igennem tiden. Prøv bare at søg lidt rundt.
      KH

  2. Tak for svar <3 De er virkelig fine. Er stellet bag/ved ørene brede eller lidt smalle? Har prøvet at finde dem på nettet, men der kan man ikke se ‘bagstellet’ :o)

  3. Nu du nævner det med havremælk, bliver jeg lige nødt til at lave en smule for “min” (og rigtig mange andre seje ildsjæles) nye café i Aarhus: Café MellemFolk på Vestergade 69, der er en non-profit, global café, hvor 95 % af alt, vi serverer er økologisk og bæredygtigt. Her kan du i hvert fald altid for økologisk havremælk i kaffe, hvis du skulle have lyst til at kigge forbi 🙂

Skriv en kommentar