NLY Sport favoritter

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Nelly.com laver noget af det lækreste sportstøj. På collagen ovenfor har jeg samlet alle mine favoritter fra deres brand NLY Sport, og, som jeg også nævnte i dette indlæg, er kollektionen fyldt med virkelig fine styles, der minder mig lidt om sådan noget, man ville have på i et yogacenter i New York. Alt, jeg har fra mærket, er fremragende kvalitet og ultra-behageligt at have på, perfekt til yoga eller fitnesshold, hvor man skal svede men samtidig gerne vil føle sig lidt smart. Jeg ejer allerede nr. 2, 6 og 8 på colllagen, men jeg har virkelig lyst til at tilføje resten af stylesene til samlingen også. Heldigvis er priserne super rimelige, så det gør ikke alt for ondt i pengepungen 🙂

TIP: Hvis I har lyst til at tjekke andre af Nelly’s egne brands ud, synes jeg, I skal klikke forbi NLY Trend, der er lidt mere cool og edgy i forhold til, hvad man normalt forbinder Nelly med.

Udgivet i samarbejde med Nelly.com // Sponsoreret indhold

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar