Outfit Recap #10

outfitrecap1 // 2 // 3 // 4

Godmorgen søde menneskere 🙂
Jeg har netop vendt bunden på en stærk kop kaffe, og lige straks løber jeg ud af døren og til yoga – lidt trættere end normalt, for vi havde nogle søde gæster forbi i går, så mandag fik pludselig lørdags-fornemmelser.

Hvis alt går vel kommer der en video på bloggen senere i dag. Jeg er ret stolt af, hvad Simon (den søde fotograf/insta-husband) og jeg har fået bikset sammen til jer, men det går vist lige et par timer, inden jeg er færdig i redigeringsprogrammet. Det tager ekstra tid, når man stadig er nybegynder, men jeg synes faktisk, det er ret skægt at nørde med.

Indtil det er video-tid, får I her et lille outfit-recap. Min favorit er uden tvivl outfit nr. 4 – hvad siger? 

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Skønne billeder 🙂 – og jeg glæder mig til at se video senere 😉 Må man spørge hvilket program du bruger til at redigere dine videoer?

  2. Outfit nr. 4 er helt, helt sikkert en klar favorit hos mig! Er vild med det simple udtryk, hvor der samtidig er kælet for detaljerne – virkelig fint.
    Har selv lige fået det smukke pandebånd fra Pico hjem i går og er allerede VILD med det! Tak for fantastisk inspiration både hvad angår (god) stil og (lækkert) mad 😉

  3. Hej, jeg er enig, nr. 4, for det er de mest afslappede fotos 🙂 Jeg synes, at det vigtigste er at kunne ha’ det behageligt i et outfit, så man gi’r tøjet rigtig meget udtryk 🙂

  4. Hej Emma 🙂 DU er blevet så god til de videoer. Må jeg spørge hvordan du er blevet så dygtig? Altså har du læst nogle gode intros et sted, taget kurser oder wie? Jeg kunne nemlig også godt selv tænke mig at blive lidt ferm til det 🙂 Kh Charlotte

  5. Hej Emma!
    Sidder lige og lurer i dine gamle indlæg sådan en tirsdag aften. Vil høre dig til om du synes bukserne fra outfit nr. 4 vil kunne bruges her i starten af efteråret eller om det bliver for koldt? Overvejer nemlig at klikke bukserne hjem, men det er selvfølgelig også ærgeligt hvis de nærmest ikke kan bruges før næste år 🙂

Skriv en kommentar