Outfit Recap #3

collageHermed endnu et lille tilbageblik på de sidste fire outfits, jeg har vist mig her på bloggen. Har I en favorit?
Jeg ved ikke med jer, men når jeg ser billederne sammen, har jeg to spørgsmål: Hvor er sommertøjet? (det er jo JUNI!) Og hvorfor er der ingen farver?!
Jeg plejer som regel at være ret god til at lege med farver, når jeg vælger dagens kluns, men den sidste måned er det vist glippet. Det er nok i virkeligheden eksamensperioden, der har vist sit ansigt, og som har resulteret i, at jeg er hoppet i dét, der er aller mest basis. Det er jo ikke grimt, men lidt kedeligt, så jeg har de bedste intentioner om at skrue op for både farver, skæg og ballede, så snart jeg får sommerferie – og der er ikke længe til nu. Vores eksamensopgave skal afleveres i morgen, forsvares i næset uge, og SÅ er det rigtig sommer.
 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det er totalt antiklimaks at have sommerferie, efter at have overstået 3 skriftlige eksamener, og så vågne op til det her vejr 🙁 Well, må bare se en masse Netflix så!
    Held og lykke med opgaven!

Skriv en kommentar