Outfit Recap #4

collagerecap
Så er det tid til et lille ‘outfit recap’. Sidste gang lovede jeg, at jeg ville gå med flere farver, og det har jeg da egentlig været ret god til at overholde (eller jeg har i hvert fald været bedre end sidst…). Alt i alt er jeg temmelig vild med alle fire outfits fra den sidste måneds blogging. De består alle af nye tilføjelser til min garderobe, der har vist sig at være ret store hits: Læderjakke fra Selected, denimnederdel og armyjakke fra Zara, partisanerkjole fra St. Tropez og skjortekjole fra COS. Og så bliver det vist også tydeligt, at jeg er forelsket i mine hvide Adidas sneakers… Ja, jeg er faktisk så forelsket, at jeg snart vil have skaffet mig et andet par – lidt som dem, men så alligevel ikke – for modellen har fuldstændig udkonkurreret alt andet i mit skoskab, og de trænger til en dags pause en gang imellem.
Har I et farvorit outfit? Giv lyd i kommentarfeltet! 🙂

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Er vild med kjolen på nummer 3, ville selv ønske, at jeg var bedre til at gå i kjole til hverdag og være lidt hverdagsfin en gang imellem 🙂
  Har et lille spørgsmål, der er lidt ude af kontekst, som jeg håber du har tid til at svare på alligevel! Har endelig fået anskaffet mig bareMinerals produkter, sådan et startkit, hvor der blandt andet også er en primer med. Tænkte på, har du erfaring med hvor vigtig den er? Og eventuelt billigere alternativer, der er lidt mere SU-venlige?
  Til sidst vil jeg også bare lige sige (endnu mere ude af kontekst), at jeg har haft din kogebog i et godt stykke tid nu, og jeg er utrolig glad for den! Min mor er også helt vild med den, og jeg vil skyde på at vi bruger den omkring hveranden uge, det er virkelig meget af en kogebog synes jeg! 🙂 glæder mig til den næste udkommer!

  1. Hej Line 🙂
   Hvor er det bare dejligt at høre!
   Du behøver overhovedet ikke primeren. Jeg bruger den heller ikke 🙂

Skriv en kommentar