Outfit Recap #5

collageoutfit
Wup wup! Så er det blevet tid til et lille “outfit recap”, og jeg er som altid nysgerrig efter at høre, hvilket sæt, der er jeres favorit. I ved, at jeg er vild med nr. 1, der er lidt skægt og anderledes, men jeg knus-elsker også den lille sorte på billede nr. 2. Og hatten og læderjakken på nr. 3… Og det afslappede sæt på nr. 4 😉
Hvad siger I? Giv gerne lyd i kommentarfeltet 🙂
 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg kan rigtig godt lide nr 2, men synes dine bukser på nr 4 er rigtig flotte! Måske kunne der være links til de originale indlæg, så man kan gå tilbage hurtigt? 🙂 (det vil selvfølgelig være luksus)

  2. Elsker outfit 3 og 4!
    Kunne du egentlig ikke lave et indlæg med en masse forskellige læderjakke? Er på udkig efter en, som kan bruges til alt. Så ikke noget fancy, ikke over 1000 kr, og i sort 🙂

  3. Jeg er også helt tosset med outfit 1. Virkelig godt sammensat. Outfit 3 er lidt jøde-agtigt. Tror det er hatten og krøllerne – ikke at jøde er skidt. Min farfar var selv jøde!

Skriv en kommentar