Outfit Recap #7

outfit

1 // 2 // 3 // 4 

God-tirsdag-morgen fra toget alle sammen 🙂
Først bliver jeg altså lige nødt til at sige tak. Igen. Og nu er det ikke fordi, jeg skal gentage mig selv, men jeg har simpelthen fået så mange søde kommentarer og mails den sidste uge, at jeg ikke kan lade være med at smide noget kærlighed i jeres retning også. I er så søde, altså! Den sisterhood-følelse, jeg oplever her på bloggen, giver mig kun endnu mere lyst til at blive ved med at skabe og dele ting, I forhåbentlig vil finde inspirerende. Så tak!
Senere i dag kommer der et ret særligt indlæg på bloggen. En video, der betyder en del for mig. Jeg har brugt de sidste par dage på at bikse den sammen, og jeg håber, I vil tage lige så godt imod, som gjorde med min vlog i sidste uge. Inden da vil jeg dog lige dele et lille outfit-recap med jer – det er altid skægt at sætte billederne op ved siden af hinanden, og især også at høre, hvilket sæt, I bedst kan lide. Jeg er selv helt vild med nr. 4 – hvad siger I? 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Du fortjener også ros og søde ord – Det du har udviklet din blog til er fantastisk! 🙂
    Jeg er ret vild med outfit 3 og 4! Ville selv gerne have kjolen på billede 3, men jeg er en “sølv”-pige, så det går ikke 🙁

Skriv en kommentar