Outfit recap #9

collage12341 // 2 // 3 // 4

Så er det blevet tid til et lille outfitrecap. Har I en favorit? 🙂
På den lille collage bliver det pludselig tydeligt, at bukser med flare er min nye thing 😉 Særligt dette par bukser fra Ellos til bare 399,- har virkelig været månedens hit, og jeg har på fornemmelsen, at de kommer til at forblive det resten af foråret også.
Jeg har fået en del “Jeg ville ønske, jeg kunne bære dem”-kommentarer, og til alle jer, der ikke er sikker på, om flare bukser er noget for jer, bliver jeg nødt til at sige: Prøv! Mine ben er både OK korte og OK runde (men ikke mindre dejlige af den grund), så hvis jeg kan bære dem, kan de fleste af jer i hvert fald også 😉


Nu vil jeg signere endnu en bunke “Herlig & ærlig mad”, der skal sendes afsted i dag (hvis det ellers ville stoppe med at styrtregne?!). Hvis I gerne vil modtage bogen som en af de aller første, kan du stadig nå at bestille et eksemplar LIGE HER <3.

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Har lige bestilt bogen – yay! Er dårlig til at bruge penge på den måde, men jeg ved, at det her vil gøre mig SÅ glad, når den kommer! Jeg glæder mig allerede 😉

    1. Yay Nicoline! 🙂 Jeg håber, du vil synes, at den er pengene værd! Den bliver sendt afsted til dig i morgen 🙂

  2. Jeg synes klart bedst om nr. 2 og 3! Jeg havde selv set på en kjole lignede nr. 3 dog bare i en helt flaskegrøn farve og så i silke, SÅ lækker! Men desværre var den der ikke i min størrelse, så måtte lade den hænge… Nu ærger jeg lidt mere over det, fordi jeg kan se hvor flot du bærer den 🙂 Jeg ved endnu ikke heeeelt hvad jeg synes om bukser med flare… Tror bare ikke det er min thing :-/

Skriv en kommentar