Postkort fra Budapest

P7260475{ Smuk, smukkere, Donau by night }

P7270495{ Besøg i Nagy Zsinagoga }

P7270533{ Pause i skyggen – desværre er kaffen i byen ikke den bedste… men jeg er også en kaffesnob 😉 }

P7250355{ Vinen tilgengæld! WOW! Prøv en flaske fra Villány i Ungarn, hvis du får muligheden }

P7260388{ Vi besøgte et lille glutenfrit bageri ved navn Manioka. Og jeg var excited 😉 }

P7260428{ Den første (og sidste!) Langos. Av, vi var godt nok ikke fans }

P7260454{ Fancy 7-retters middag på Mák. Skøn aften, men jeg var liiidt skuffet over både mad og service }

P7240249{ Mit fjæs viser meget godt, hvor glad og tilfreds, jeg var efter middag og drinks på Mazel Tov }

Så er der endnu et lille postkort fra Budapest. Godt nok er vi netop kommet hjem til kære Århus, men er det ikke altid sådan med postkort? De ankommer først flere uger efter hjemkosten, hvorfor rejsehilsnen hurtigt føles lidt uaktuel og fesen. Men den gode intentionen er uændret, og det er jo det, der betyder noget 🙂
Som billederne vidner om, har vi haft den skønneste tur. Fyldt med sol, varme og lange gåture op og ned af byens alléer. Vi har beundret af udsigten ved Donau, været i termalbad, besøgt tæt på alle turistattraktioner og nydt fremragende mad og vin (ungarnsk vin er da bomb! hvorfor vidste jeg ikke det?!). Vigtigst af alt har vi haft masser og masser af tid til stornyde hinandens selskab, og det var lige præcis det, jeg havde glædet mig mest til. Jeg kommer altid hjem fra vores ferier med ekstra lykkebobler i maven og følelsen af at have vundet i lotteriet, for ham min rejsepartner er altså af den allerbedste slags 😉
Fra i morgen er det back to work, og der er store og spændende ting på programmet den næste måned. Først og fremmest skal bloggen her flytte og have nyt design, og det betyder, at her bliver stille over weekenden. Jeg vender dog stærkt tilbage på mandag, hvor jeg glæder mig til at dele hvad, jeg har brygget på, med jer alle.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hejsa Iben 🙂 Det er en Lipstain fra Max Factor 🙂 Det er mine yndligns, for de holder hele natten og smitter slet ikke af 🙂

Skriv en kommentar