Pressede blomster & kunst i pæne rammer


Alle plakater og rammer er fra Desenio
Brug koden ‘emmamartiny‘ for 25% på alle plakater
Koden gælder mellem d. 19.09.18 og d 20.09.18,
dog ikke på rammer og plakater markeret ‘handpicked’

Jeg må indrømme, at det stadig er lidt underligt sådan at bo alene i Simons og mit fælles hjem. Naturligvis mest fordi jeg savner ham, men også fordi, jeg pludselig kun skal tage hensyn til mig selv. Der er ikke nogen, der brokker sig, når min yogamåtte indtager en permanent plads på stuegulvet. Eller når jeg ikke liiiige får lagt det tøj, jeg havde på i går (eller i forgårs eller dagen før det) sammen og ind i skabet. Og så ender det altså frygtelig ofte med, at både yogamåtte, tøj og hvad jeg ellers har haft fat i i løbet af dagen, bare får lov til at ligge og flyde.
Det er lidt paradoksalt, at jeg er sådan et rodehovede, for det betyder meget for mig at bo pænt og ordentligt (og mest af alt hyggeligt). Mit hjem mit frirum, og for at jeg ordentligt kan lade op, skal jeg gerne have styr på tingene omkring mig. Hvilket har vist sig at være lidt af en udfordring, nu hvor jeg er ene mand på posten.
Én ting er motivationen til at svinge støvsugeren, noget andet er motivationen til pynte og gøre hyggeligt. Dét er der nemlig slet ikke mangel på. Jeg elsker at pynte, købe blomster og flytte rundt på dimserne. Og det er ligesom om, at det at købe en smuk buket, føles som endnu større selvforkælelse, fordi den nu kun er for mig.

Sidste søndag brugte jeg hele dagen på at slappe af herhjemme (efter en ret travlt og vild dag til Malene og Jacobs bryllup), og så besluttede jeg mig for at give vores soveværelse en lille make-over. Noget jeg har haft lyst til længe, for vi blev ligesom aldrig helt færdig med de små detaljer, da vi rykkede rundt først på året.
Jeg fik smidt en masse gamle skønhedsprodukter ud, ryddet ud i skohylderne, fik orden i tøjskabene og til sidst – som prikken på i’et – pyntet med nye rammer og plakater. Først alt det praktiske og så alt det sjove. At dimse og gøre fint med billeder og nibsting føles for mig nærmest som belønningen efter sådan en “få styr på alt det, jeg har udsat for evigt”-dag.


Jeg vil gerne holde vores soveværelse så roligt som muligt, og derfor har alle skønhedsprodukter, hårbørster, sko, tørklæder og ting i dén dur fået plads inde i skabene. Og så er jeg gået efter plakater, der er lyse og simple. De er alle fra Desenio, og rammerne lige så – de er fra branded Moebe, hvor rammerne holdes på plads af en lille elastiksnor, så man let kan skifte plakaterne ud.
Plakaten med månerne hedder “MOON PHASE GREY“. Og stregtegningen af de to ansigter hedder “FACES NO2“. Plakaten med vandmændene er jeg særligt helt tosset med, og den er en del af deres Vintage Print Collection.
Rust No 2” er navnet på plakaten med de rose og brændte nuancer. Den blå plakat med den seje dame kan I finde lige her. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvor hun skal op og hænge, men jeg forestiller mig, hun ville være fin inde på kontoret.
Rammerne fra Moebe er også drøn smarte, fordi der er glas på begge side. Det ser både smukt ud, når man indrammer plakater, men jeg elsker også at bruge rammerne til tørrede blomster. Læs hvordan, jeg gør det nedenfor ♥

{ SÅDAN PRESSER DU BLOMSTER }
Måske du pressede blomster som barn? Jeg gjorde, og det er virkelig død-nemt, men alligevel fik jeg en del spørgsmål til fremgangsmåden, da jeg delte et billede på Instagram. Her er lidt simple tips og tricks:

  • Brug blomster eller planter, der ikke indeholder meget væske.
  • Placér blomsterne forsigtig mellem to stykker avis eller papir i en tyk bog. Luk forsigtigt bogen sammen om blomsterne, og placér bogen fladt under pres – fx i bunden af bogstak eller under en tung kasse.
  • Lad bogen stå i 7-14 dage, alt efter hvor store blomster, du tørrer.


RABATKODE
Brug koden ‘emmamartiny‘ for 25% på plakater hos Desenio.
Koden gælder mellem d. 19.09.18 og d 20.09.18, dog ikke på rammer og plakater markeret ‘handpicked’ 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar