Barcelona // Restaurant Mirilla

 photo IMG_9963_zps6dab6142.jpg
Vores absolut bedste restaurantoplevelse i Barcelona var hos et lille sted kaldt “Mirilla”. Navnet er en sammensætning af ejernes navne, nemlig mor og datter. Sammen har de den hyggelige bar og restaurant, hvor der er fyldt med gæster hver aften. Moren er værtinde og står bag baren, imens datteren tager imod bestillinger og er tjenerinde. Vi besøgte stedet mandag aften, og da der kun er plads til omkring 20 mennesker, og alle border var optagede, måtte vente et kvarter i baren på at få et bord. Imens vi ventede, fik vi serveres et stort glas sangria, som blev lavet slump bag baren, mens vi kiggede vinkortet og menúen igennem. 
 photo page81_zpsf01ae5a1.jpg
Retterne på menúkortet er simple, og der er ikke meget at vælge mellem. Det gør det dog ikke nemmere at beslutte sig, for alt lyder åndsvagt lækkert. Hver dag er der også en dagens menú: en forret, en hovedret med fisk og en med kød.
 photo page82_zpsd3a538fc.jpg
Til forret valgte jeg en anretning af lagbagte grøntsager med pesto og gedeost på toppen, imens Simon fik kyllingekroketter. Begge retter var utrolig velsmagende, men især kroketterne smagte virkelig fantastisk. Normalt forbinder jeg sådan nogle med fastfood, og de er slet ikke mig, men disse ville jeg ikke have noget imod at få serveret. Dagligt.
 photo page83_zps73d2fafd.jpg
Til hovedret fik jeg laks med en tomatsalsa og chips af rodfrugter. Laksen var stegt til perfektion, faldt nærmest fra hinanden og var samtidig utrolig saftig. Simon fik en griseskank , med en rødvinssovs med svampe og en mos af sødkartofler. Igen var han virkelig heldig med sit valg. Det var nok den lækreste anretning på hele vores tur, og jeg blev ved med at hapse lidt fra hans tallerken 😉
Vi endte med at slippe 49 euro for en drink, to glas vin, danskvand, to foretter og to hovedretter, så jeg synes, det var helt rimeligt. Jeg vil i hvert fald uden tvivl vende tilbage, næste gang jeg besøger byen, og jeg synes, I burde gøre det samme!
Mirilla, C/Regomir,16, Barcelona, Spanien
ENGLISH RECAP: Our best restaurant experience in Barcelona was at Mirilla (address: C/Regomir,16, Barcelona, Spanien)

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar