Forår

Forårsmad giver helt nye smagsoplevelser efter en masse tunge vinterretter. Det hele både spirer og springer det ud efter mange måneders mørke. Det betyder også, at der kommer flere friske råvarer i supermarkederne såsom porrer, asparges, rabarber og ærteskud.

I mit opskriftsindeks finder du inspiration til skøn forårsmad. Jeg byder blandt andet på sprøde salater toppet med knas, samt smukke risottoer med friske grøntsager. Du kan gå på opdagelse i adskillig verdenskøkkener og få opskrifter på søde, sundere snacks.

  • Kanelsnurrer i fad

  • REKLAME
    Carnitas Tacos

    Carnitas tacos

  • Fish’n’chips med rodfrugter & tartarsauce

  • Remoulade

  • Hummus med grøntsager

  • Asiatiske frikadeller med spidskålssalat

  • ANNONCE

    Pastasalat med varmrøget laks og avocadocreme

  • ANNONCE
    banh mmi bowl

    Banh mi bowl

  • Filodejsskåle med laksemousse

  • Fransk bondesalat

  • Paella med kylling i fad

  • Salatskål med laksemousse af varmrøget laks

  • Havrepandekager

  • Jomfruhummer med citronskal og urter

  • Banh xeo

  • Filippinsk adobo kylling

  • Fiberrige kerneboller

  • Grøn gudindedressing – Vegansk cashew dip

  • Granolatærte

  • Braiserede spoleben med nye kartofler og ærter

  • Lam tikka masala

  • Dukkah

  • REKLAME
    kartoffelsalat med quinoa og jordbær

    Kartoffelsalat med quinoa og jordbær

  • Linsesuppe med kokosmælk

  • Ristede boghvedekerner

  • REKLAME

    Speltsalat med ovntørrede tomater

  • Tahin blondies med chokolade

  • Spinatpandekager med sesampaneret avocado & rødbedehummus

  • Vegetarisk tikka masala med aubergine & kikærter

  • Ærtesuppe med bacon og mandelknas