Sommer

Når den danske sommer først ankommer, følger der som regel en masse farverige og smagfulde råvarer med. Ofte kan man nemlig købe søde jordbær og nye kartofler ved små vejboder i sommerlandet.

Det er også om sommeren, at grillsæsonen for alvor er i gang. Det er nemt at smide både bøffer, kylling og fisk på grillen. Friske grøntsager som squash, grønne asparges og majskolber smager også ekstra skønt efter en tur på grillen. Når de rigtig varme dage rammer, kan det være nok med en sprød salat, der mætter lige tilpas nok til, at der også er plads i maven til en gammeldags isvaffel til dessert.

Jeg håber, mine opskrifter giver dig lyst til at gå på opdagelse i sommerens mange lækre råvarer.

  • Salat med laks, bagte gulerødder og brombær

  • Kanelsnurrer i fad

  • ANNONCE

    Græsk salat

  • REKLAME
    Carnitas Tacos

    Carnitas tacos

  • Fish’n’chips med rodfrugter & tartarsauce

  • Pizza med figner, serrano og karamelliserede rødløg

  • Remoulade

  • Salat med rugkerner og bagte tomater

  • Hummus med grøntsager

  • Mexicansk kylling med vandmelonsalsa

  • Grill menu

  • Grillet spidskål med parmesan

  • Asiatiske frikadeller med spidskålssalat

  • ANNONCE

    Pastasalat med varmrøget laks og avocadocreme

  • ANNONCE
    banh mmi bowl

    Banh mi bowl

  • Grillede majskolber med purløgssmør

  • ANNONCE
    grill kyllingespyd

    Grill kyllingespyd med barbeque-marinade

  • Filodejsskåle med laksemousse

  • Fransk bondesalat

  • Paella med kylling i fad

  • Salatskål med laksemousse af varmrøget laks

  • Jordbærsalat med tomater, ærter og burrata

  • Havrepandekager

  • Jomfruhummer med citronskal og urter

  • Banh xeo

  • Filippinsk adobo kylling

  • Fiberrige kerneboller

  • Grøn gudindedressing – Vegansk cashew dip

  • Granolatærte

  • Braiserede spoleben med nye kartofler og ærter