Vinter

Vintermad er typisk lidt tungere end om foråret eller sommeren. Det skyldes til dels udvalget af råvarer, hvor citrusfrugter og grove grøntsager som grønkål og rodfrugter især er i sæson.

I mit opskriftsindeks kan du finde opskrifter på grøn vintermad med lune supper, der er sprængfyldt med vitaminer og gode sager. Jeg byder også på velsmagende vinterretter med kød, der har fået lov at langtidssimre. Du kan også finde inspiration til en festlig nytårsmenu med skønne forretter og overdådige desserter. Ellers kan du varme dig på krydrede indiske og mellemøstlige gryderetter med masser af smag.

Så gå endelig på opdagelse i mit opskriftsarkiv og sammensæt din helt egen madplan eller menu til gæster.

  • Linselasagne

  • Sunde træstammer med sorte bønner

  • ANNONCE

    Smoothie bowl med blåbær

  • Verdens bedste chokoladekage

  • Spinat curry med kylling

  • Sundt bananbrød

  • Rødbedebøffer

  • Forret med rødbede og gedeost

  • Rugbrødschips med laksemousse

  • Forret med kammuslinger og ristet gulerod

  • Blinis med stenbiderrogn

  • Hønsesalat

  • Øllebrød

  • Rugbrødschips

  • Hjemmelavet rødkål

  • Krydderkage med tørret frugt

  • Laksemousse

  • Vaniljekranse

  • Smørrebrød

  • Waldorfsalat med appelsin

  • Fyldte chokolader med dadel-karamel

  • Enebærgryde

  • Bagte auberginer med tahin og granatæble

  • Knækbrød med kerner

  • Pølsehorn

  • Fiskefilet

  • ANNONCE

    Julesmåkager

  • Vegansk kebab spyd med perlespeltsalat

  • Polentapizza med pesto og svampe

  • Julesnegle med marcipan