September // Frem & tilbage

Skønne september. Der er altså noget magisk over den her tid. Jeg elsker, at den både byder på gråt efterårsvejr (en lovlig undskyldning for mere strik og sofatid) og lune sensommerdage (hvor vi lige kan nå at suge de sidste solstråler til os).

LÆS OGSÅ: Maj // Frem & tilbage

Sidste år var månedens store begivenhed, da vi åbnede for salget af Atelier Aarhus 2018-kalenderen. En dag jeg stadig tænker tilbage på med enorm stolthed og lykkebobler i maven. Mette og jeg blev fuldstændig blæst bagover over af ordrer, og vi måtte melde udsolgt langt før, vi havde forventet. Når jeg tænker tilbage, var det, der prægede måneden mest, dog det efterfølgende logistisk påstyr krydret med ting som leveringsforsinkelser, tekniske udfordringer og fejl fra vores leverandører. Det var et kæmpe arbejde, og vi fik bare den ene mavepuster efter den anden. Men! Det lykkes! Og alle vores kunder fik deres kalender i rette tid, uden at de mærkede til de udfordringer, vi blev mødt med bag facaden.
I år er vi bedre forberedt. Forhåbentlig. Vi har i hvert fald gjort vores aller ypperste, og jeg glæder mig virkelig til, at det hele går løs igen denne september. Det kommer til at være et stort arbejde, dét kommer vi ikke udenom, men jeg er simpelthen så drøn-stolt af 2019-udgaven, så jeg kan slet ikke vente til, at vi kan vise kalenderen frem og send den ud til alle dem, der sikrer sig et eksemplar, når webshoppen åbner. Hvis I vil notere launch-datoen, så I kan sidde klar på dagen, kan I tilmelde jer vores nyhedsbrev lige her. Her kommer der lyd, så snart datoen er fastsat.

LÆS OGSÅ: Juni // Frem & tilbage

Ellers byder denne september blandt andet på en tur til Berlin, som I nok kan regne ud, jeg glæder mig meget til. Og hvad jeg ellers har af planer og ting at se frem til, kan I finde nederst i indlægget. Først følger der dog her et lille tilbageblik på, hvordan min september 2017 så ud.
Hvordan byder jeres september på? Del endelig  i kommentarfeltet.

Sidste august…


… skød vi de sidste billeder til min kogebog Grøntsagsglæde.

… åbnede vi Atelier Aarhus webshoppen

… og lancerede 2018-kalenderen.


… spiste jeg masser af figner og inviterede til morgenmøde

… fik I opskriften på min skønne saltkaramel-chokolade gennem mit nyhedsbrev
… delte jeg en god hverdagsopskrift på tundeller med rodfrugtfritter og chilimayo.

… skrev jeg om mine bedste råd til bedre søvn.

malede og tegnede jeg til den store guldmedalje.
... drak jeg varm kakao og spiste gudindekugler

… lavede jeg det nemmeste og piv-lækre risottofad.

gik jeg surdejsamok og forsøgte at bage de perfekte morgenboller.

… gik jeg tur med mit yndlingsmenneske i min yndlingsby.

… var denne opskrift på nudelsalat med kokosrejer i Femina.

… delte jeg en herlig efterårskageopskrift fra Fabelagtige fristelser.

… drak jeg te, pakket ind i et tæppe med udsigt til Jægergårdsgade.
… spiste jeg denne fyldige og meget smukke salat med krebsehaler
 

Denne august glæder jeg mig til…

… at besøge Simon i Berlin
… at deltage på et fire dages kursus i cacao ceremoni.
… at få besøg af min far og spise på Møf
… at se Mette og Jacobs nye hus!
… at vi lancerer 2019-udgaven af Atelier Aarhus kalenderen.
… at dele en masse videoer med jer, både her, på Facebook og IGTV
… at få ryddet op i og fornyet min efterårsgarderobe.
… at spise svampe, figner og lunende hyggemad.
… at arbejde på re-design af bloggen.

Hvad glæder I jer til denne måned? 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det lyder som dejlige planer for den næste måned, særligt Berlin.
  Jeg glæder mig til at få rigtig hul på min specialeproces, og få en hverdag igen – hvor kedeligt det end måtte lyde. Derudover glæder jeg mig til at nyde blå septemberhimmel på min altan, gåture i Risskov og masser af yoga og venindetid.

  1. Sådan kan jeg også godt have det. Der er noget trygt og rart ved hverdagen, når der også er tid til at nyde gode ting som dem, du har at se frem til <3

 2. Hej Emma ❤️
  Dine frem og tilbage-indlæg elsker jeg at læse for ligesom at få en opfriskning – og så bliver det jo helt tydeligt, hvor hurtigt tiden går! Det er alt for længe siden, jeg har lavet dine tundeller, så det må jeg hellere få lavet om på. Jeg vender ofte tilbage til dit indlæg om søvn, når jeg synes, min egen trænger til et ‘boost’ og en kærlig hånd. Sidst, men ikke mindst, er dine morgenmøder også et vildt godt format, som er hyggelige at starte dagen med 😊

  1. Hej du <3
   Tiden går SÅ stærkt. Det er virkelig spøjst at bikse de her indlæg sammen, for på den ene side synes jeg, det hele er sket i sidste weekend, og på den anden side minder det mig om, hvor meget der kan se på bare et år.
   Det er virkelig dejligt at høre, at mit gamle indhold stadig har en værdi for dig.
   Knus

 3. Som tiden dog går! Men fedt med et lille recap, og jeg er især blevet inspireret på madfronten. Dine opskrifter ser altid så mundvands fremkaldende ud, så det er vidst på tide, at eksperimentere i køkkenet igen 🙂

 4. Det lyder også som en skøn september du går i møde! Jeg er lige startet på 1. semester af psykologi, så der er både faglighed og festligheder til den store guldmedalje. Og så plejer jeg at gå den kolde tid i møde med storindkøb i helsekosten, så lageret kan fyldes op, og energiniveauet sættes op nu hvor dagene bliver lidt kortere <3

Skriv en kommentar