Skønne nyheder

Nye skønne produkter i min webshop

Den sidste uge har jeg tilføjet en masse godter til min webshop, som jeg simpelthen bliver nødt til at fortælle jeg lidt mere om. Lageret været i godt i bund i løbet af sommeren, men nu har jeg endelig fyldt hylderne op med de smukke og virksomme gua shas, skin rollers og andet selvforkælelse.

En lille gave til jer

For at fejre alle de fine nyheder, sender jeg en gratis 10 ml jojobaolie med alle ordre så længe lager haves. Indeholder din ordre allerede en olie, får du altså en ekstra med i købet.

Jojobaolie er min yndlingsolie til gua sha massage – og så bruger jeg den i øjeblikket også i stor stil på min voksende mave 😉 Det er en multifunktionel olie, som minder om hudens egen fedtlag, hvilket sikrer, at den absorberes hurtigt uden at fedte og tilstoppe porer. Jojobaolie nærer huden med E-vitamin, Omega-3 fedtsyrer, Omega-6 fedtsyrer og Omega-9 fedtsyrer.

 

 

God søvn forkælelsespakke

Denne forkælelsespakke indeholder mine yndlingsprodukter, som hjælper til en god søvn. Små redskaber og ritualer, som får mig ned i gear og hurtigt ind i drømmeland.

God søvn er alfa og omega for vores sundhed. For vores energi, humør og mentale overskud. Dårlig nattesøvn har en direkte negativ indflydelse på både vores koncentrationsniveau, vores spisemønstre og generelle overskud.

Alle produkterne kan købes enkeltvis, men i God søvn forkælelsespakken sparer man 20% på hele molevitten:

 

 • Upcycled silkemaske
  En unik sovemaske lavet af 6 lag vintage sari-silke fra Sissel Edelbo og Honest Beauty Talks. SÅ smuk og behagelig. Masken har en diskret 0,5 cm åbning i siden, så du kan fylde den med tørret lavendel, knuste krystaller eller hvad, du har lyst til.

 • Lavendelolie
  Æterisk lavendelolie er kendt for sin beroligende duft, som virker positivt imod søvnløshed, anspændthed og generel irritation. Jeg elsker at dryppe et par dråber på puden inden sengetid.
 • Blondeagat krystal fra Noell Crystals
  Blondeagat krystal er et energiredskab, som bringer blid – men kraftfuld – healing. Den smukke krystal er primært forbundet med kommunikation og dermed dit strube-chakra. Den kan støtte dig til at mærke og siden udtrykke fortrængte følelser. Læg din blondeagat under hovedpuden, når du søger ro og overblik.

 • Pukka Night time te
  En skøn, 100% økologisk aftente med beroligende urter af højeste kvalitet. Den indeholder blandt andet havreblomst, lakridsrod, kamille og lavedel og er vidunderlig at drikke inden sengetid.

 

Rosakvarts Skin roller

Jeg har fået de smukkeste skin rollers i rosakvartskrystal hjem. Den kan både købes enkeltvis eller som en del af en Skin roller Goodiebag sammen med en silkepose og en 10 ml jojobaolie.

Skin rolleren består at ren rosakvarts og nikkelfrit ekstrastærkt metal. Den er fantastisk til at til at give huden ekstra glød og en jævnere tekstur og er desuden virksom mod bekymringsrynken mellem brynene, væske i ansigtet og poser under øjnene. Du kan se en videoguide til gua sha massage lige her, hvor jeg viser, hvordan den kan bruges.

Silkeposerne har jeg kun ganske få af, så du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i netop din favorit.

 

Beautytools og Body Shape Gua Sha tilbage på lager

ENDELIG(!) har jeg beauty tools og Body Shape Gua sha tilbage i shoppen. Du kan se min guide, hvor jeg viser, hvordan jeg bruger begge lige her. 

Body Shape Gua Sha er designet til at arbejde på genstridigt bindevæv (specielt appelsinhud) og ømme muskler. Gua sha stenen har tre sider, så du både kan stimulere blodgennemstrømningen og arbejde i dybden med din celulitte. SÅ virksomt!

Gua sha beauty tool er særligt designet til behandling af ansigt, hals og nakke – til at give huden glød og modvirke stagneringer, muskelspændinger og væskeophobninger. Som en nyhed har jeg nu beauty tools i fire smykke krystaller:

 • Lyserød rosakvarts krystal
  Den smukke, lyserøde rosakvarts krystal er en rigtig selvkærlighedssten. Krystallen siges at afbalancere hjertecenteret og virker generelt healende og beroligende på kroppen.
 • Grøn aventurin krystal
  Den flotte grønne aventurin er en rigtig eventyrsten. Det er en sand lykkekrystal, der giver overflod på alle planer. Aventurin repræsenterer lethed, eventyr og kærlighed.
 • Klar bjergkrystal
  Krystallen kaldes også det guddommelige lys eller “stenen over alle sten”. Bjergkrystal er en meget rensende sten, der forstærker andre stens energier.
 • Blå sodalit krystal
  Den smukke, mønstrede kongeblå krystal siges at have anti-inflammatoriske egenskaber. Derfor er denne gua sha fantastisk til hud med tendens til urenheder.

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar