Små ting


{ indiske kikærtepandekager til ugens photoshoot til Femina }


{ dem her har jeg drukket mange af den sidste uge }


{ morgenmad i sengen: boghvedegrød med aaall the toppings }


{ løbetur i Riis Skov på den fineste efterårsmorgen }


{ endnu en gang morgenmad 😉 denne gang på Bernth & Co med Ida }

Hverdagen kører på rutinen i øjeblikket. Emma-tid om morgenen, bachelor-tid om dagen, veninde-tid om eftermiddagen og kæreste-tid om aftenen. Ikke et ondt ord om rutiner dog. Efter et begivenhedsrigt halvt år (eller nok i virkeligheden mere) er det virkelig rart med nogle måneder, hvor alt er lidt mere stabilt, og jeg ved, hvad jeg kan forvente af i morgen og næste uge.
Rutiner kræver mindre hjernegymnastik i hverdagen, og dermed følger der også ekstra et overskud, som jeg i øjeblikket forsøger at lagre så godt som muligt. Både til december, hvor bachelor-skrivningen spidser til, men i særdeleshed også til 2018, hvor der venter mig en helt ny hverdag som færdiguddannet – med meget store drømme og vilde planer. Så jeg læser bøger. Går ture. Laver hårmasker, kombucha, hjemmelavet müsli og pinterest-boards. Og det er godt til mig, kan jeg mærke.
Denne uges små fritidslommer glæder jeg mig blandt andet til at fylde med på besøg af mine søstre, kvalitetstid med Mia og fødselsdagsfejring af Simons bedstemor. Og så tager vi på en lille smuttur til København i weekenden. Her skal jeg forbi Bogforum på lørdag d. 11. (jeg står på FADL Forlags stand kl 15), men ellers har vi ingen andre planer, så måske nogle af jer har et bud på, hvad vi skal lave, og hvor vi skal spise? Del endelig i kommentarfeltet ♥

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvad synes du om Bernth og Co.’s morgenmad? Det ser jo så lækkert ud!
    P.S. Tallerknerne i dit weekendmorgen-indlæg – hvor er de fra?

    1. Det var virkelig lækkert. Kan klart anbefales 😀
      Jeg er ikke helt sikker på, hvilke tallerkener, du mener. Hvilken farve har de? 🙂

Skriv en kommentar