Små ting

 
{ Frokostsalat med græskar, avocado, gedeost, hindbær, rucola og urter }

{ Vi laver små ugentlige udfordringer på Atelier Aarhus’ instagram – i dag slår jeg notifikationer fra }

{ Iskrystaller på vores soveværelsesvindue på den fineste formiddag }

{ Brunch med sødeste Ida på Bernth & Co }

  { En frokostfavorit i øjeblikket: Sautéret kål og svampe med spejlæg, toppet med pesto og spirer }

God-mandag-morgen, alle sammen!
Jeg håber, alt er vel hos jer ♥ Den forgangne weekend var lidt en underlig størrelse, fyldt med rare ting men også en hel del arbejde. Simon var på tegnestuen både lørdag og søndag, så på sin vis passede det egentlig meget fint, at jeg også tog en lille arbejds-weekend og brugte en masse timer i sofaen på at catche op og samle løse ender. Heldigvis var der også plads til lidt veninde- og søstertid indimellem, så gåture og kaffeaftaler sikrede, at mine øjne ikke blev helt firkantede 😉
En sej og lidt vild nyhed er, at vi næsten har udsolgt af Atelier Aarhus 2018-kalendrene. Det er ikke til at sige helt præcist hvor stærkt, det kommer til at gå, men jeg er næsten sikker på, at jeg kommer til at sende de sidste pakker afsted i løbet af de næste par dage. Så hvis I vil nå at have jeres eksemplar, er det altså NU. Det er helt skørt at tænke på, hvor mange af jer, der kommer til at bruge kalenderen i jeres hverdag det næste år, og Mette og jeg er simpelthen så glade og stolte over al jeres positive feedback. Det er altså dejligt at blive bekræftiget i, at vi ikke er de eneste, der mener, at vi har skabt den smukkeste og mest funktionelle kalender, nogensinde 😉
Nå! Jeg vil til at ud af døren. Jeg skal til en barre-time i YO, der åbnede dørene til deres nye studie her i weekenden. Var I forbi? Der var helt vanvittig mange mennesker, og jeg er simpelthen så imponeret af det, Malene og hele teamet bag har formået at skabe. Det nye studie i Scandinavian Centeret er så fint, lyst og lækkert, og stemningen er helt i top. Seje, seje mennekser altså 🙂
Jeg håber, I får en herlig uge. Her står den på forberedelser til vores bachelor-eksamen, inden vi skal op på torsdag. Ih, det bliver spændende, altså 🙂
Klem,
Emma


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Den salat ser helt vildt lækker ud. Mums.
    Jeg var ikke forbi YO i Århus, men derimod i København for de første gange i den forgangne uge efter din god omtale. Og det er bare fint. Jeg kan rigtig godt lide den træningsform, der er god stemning, og lokalerne er så rå og fine 🙂

    1. Hej Marie 🙂 Jeg har også været forbi i YO i København en enkelt gang, og der er simpelthen så fint og NYC-råt. Håber, du bliver glad for det 🙂 KH

  2. Jeg fik en Atelier Aarhus kalender af mine søstre i julegave, og jeg er allerede fuldstændigt forelsket i den! Jeg har altid været afhængig af en papirkalender, og Atelier Aarhus’, hvor to do-lister og plads til noter går op i en højere enhed med et smukt design er helt perfekt til mig – så tak for den 🙂

Skriv en kommentar