Små ting

{ to meget glade damer efter en veloverstået bacheloreksamen }

{ vores lejlighed er fyldt med blomster i disse dage, og jeg er vild med det }

{ de lækreste små is-chokolader, der smelter på tungen }

{ en tidlig morgenløbetur inden eksamen }

{ frokostsalat med varmrøget laks, avocado, agurk, ærter, kimchi, syltede rødløg og feldsalat }

{ snacks til en eftermiddag i sofaen – modtaget i en fornem gave fra Betterbox }

{ den smukkeste buket fra Simon }

{ tahin blondies med mørk chokolade – opskriften kommer på bloggen i morgen }

Hey venner ♥
Eftersom at alt har handlet om bacheloren her de sidste måneder, er det helt underligt at tage hul på den første uge, hvor jeg ikke behøver at skænke det en tanke. Egentlig ville det nok være sundt og godt med en lille ferie, men da jeg har været nødt til at udsætte en masse arbejde, indtil eksamen var overstået, er de næste uger fyldt godt op med en masse deadlines. Og derfor blev det meste af weekenden også brugt på at tage lidt forskud på nogle af opgaverne, så jeg ikke ender med at være begravet i to-do’s midt på ugen. På nogle måder kunne det have været rart med et par dage på langs, men samtidig har det også været rart endelig at kunne tage hul på de arbejdsopgaver, der har ligget og ulmet i flere måneder. Og så var jeg så heldig, at min søde søster, Kirstine, tog søndagen ud af kalenderen for at hjælpe mig med en masse praktisk, så det endte faktisk med at være helt hyggeligt 🙂

I det hele taget bliver de næste uger ret busy. På den gode måde, altså. I dag kommer jeg til at være på farten rundt til forskellige møder, og de næste dage står den på photoshoots og madlavning til den store guldmedalje. Jeg har sat et sandt dreamteam – Winnie, Nanna og Ida – så det kan kun blive godt 🙂 På torsdag hopper jeg til København, hvor jeg skal gå byen tynd mellem forskellige møder – og så har jeg en skæg opgave på Journalisthøjskolen, hvor jeg skal ud og holde oplæg for en flok 2. semester studerende på min (nu gamle) uddannelse. Min søster Johanne gør mig selskab i København, da hun stadig har ferie, så turen bliver lidt en blanding af work/pleasure (året ord, jo!), hvor jeg kan hænge ud med hende om aftenen. Dét glæder jeg mig til 🙂

Nu vil jeg smutte ned i YO og lege balletdanser. Hav en skøn mandag, folkens!


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma,
  Tillykke med eksamen!
  Jeg har et (måske lidt/meget mærkeligt) spørgsmål. Jeg bor i Aarhus, og gad meget godt løbe ture om morgen, ligesom dig. Dog synes jeg det er ret mørkt. Bliver du aldrig utryg, når det er så mørkt? 🙂

  1. Tak, Signe 🙂
   Det er slet ikke mærkeligt! Jeg løber altid ude ved store veje, hvor der er godt med biler, når det er helt mørkt 🙂

 2. Så mange fine billeder – og blomster! Elsker friske blomster!
  Jeg skal helt klart prøve tahinblondien, men jeg vil også gerne vide, hvor dit sofatæppe er fra? 🙂 Er ved at opdatere min stue og tænker, at det vil passe perfekt ind.

Skriv en kommentar