Små ting

{ Frokosthygge med skøn mad fra Café Fika (gave) }

{ Photoshoot til min madplan i Femina med verdens bedste team }

{ Morgenmad med min søde søster på Mad og Kaffe, 10 skridt fra vores Airbnb }

{ Eftermiddagstræning i yndlings-YO efter en hel dag i køkkenet }
 { Bagt havregrød på en langsom søndagsmorgen }

{ Søndagen blev brugt i yogatøj – favoritter fra Nike og Lululemon }

Sikke en uge den sidste var! Først et par dage i photostudiet med timevis i køkkenet (og arbejdsdage, der starter kl 07!) og så en tur til København, med møder, oplæg og masser af traven fra den ene ende af byen til den anden. Det lykkedes mig dog alligevel at finde en ret fin work/life-balance midt i alt postyret. Min søster Johanne gjorde mig eksempelvis selskab på turen til hovedstaden, så jeg kunne holde fri og hygge med hende om aftenen, og det var sådan en rar måde at kombinere arbejde og fornøjelse.
Sidste uge var vel egentlig min første uge som færdiguddannet. Og selvom mine dage ikke kommer til at ændre sig særlig meget (her det næste stykke tid i hvert fald) – bortset fra at studiet tages ud af hverdags-ligningen – ja, så tager jeg hele tiden mig selv i at tænke “Wow! Det her er mit job!”. Det har det jo været i flere år efterhånden, men lige nu, hvor SU’en er væk, og jeg begynder at betale mig selv en normal løn, føler jeg mig simpelthen så priviligeret over at lave noget, jeg synes er så skægt, og at det tilmed går ganske fremragende. Så kan det godt være, at jeg har lidt travlt her i januar, men dét tager jeg med 🙂
Apropos travl, så bliver denne uge mindst lige så skør som den sidste. Jeg har blandt andet nogle (næsten alt for) spændende møder, et par interviews og to dage i Winnies studie. Og så skal jeg sørme også op og have overrakt mit eksamensbevis til dimission på Journalisthøjskolen – med efterfølgende fest, naturligvis 🙂 Det bliver godt det hele, og så venter der mig en rolig familieweekend på den anden side af fredag. Balance, balance, I ved 😉
Nu vil jeg løbe ned i YO og hapse et barre-hold, inden ugen rigtig går i gang. Hav en rar mandag, venner ♥


 

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Både den forgange og kommende uge lyder simpelthen så skønne. Dine Fika-billeder giver mig også virkelig lyst til snart at besøge caféen igen – måske skulle jeg snart tage til Århus 😉

    1. Hej Louise 🙂 det er fordi, de har kørt slanketema med Bitz. Jeg er tilbage igen på sitet i morgen 🙂

Skriv en kommentar