Små ting

{ Gåtur på smukke Mors }

{ Photoshoot til min næste kogebog Grøntsagsglæde }

{ Frokostmøde på Langhoff & Juul }

{ Krea-pauser med en lækker kop matcha }

Hej venner,
Så blev det mandag igen – og tilmed den sidste af slagsen her i januar.
Jeg er tilbage i Århus efter en weekend i familiens tegn, med besøg hos både mine forældre og bedsteforældre. Lørdag tog mine søstre og jeg en overnatning hos vores mormor og morfar, og det var simpelthen så hyggeligt, helt som når vi tog på bondegårdsferie som dem som børn.
Denne uge er tempoet heldigvis langt fra så højt, som det har været de sidste uger, og jeg glæder mig til at få set en masse søde mennesker, til kaffeaftaler, gåture og gæstebud. Det har der ikke været meget tid de sidste måneder med bachelorskrivning og diverse deadlines, så det bliver virkelig herligt at få dén del af mit liv tilbage på sporet igen ♥
Jeg håber, I får en skønherlig mandag. Her står den på et lille photoshoot på stranden (kryds lige fingre for, at regnen stopper, ikke?) samt husmandskost og brætspil med gode venner i aften.
Klem, E


 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg kan ikke forstå, at januar allerede næsten er gået?
  Og sikke en skøn månekalender, du har lavet!
  God rolig(ere) uge til dig <3

 2. Ih hvor jeg altså glæder mig til din næste kogebog! Grøntsagsglæde – det er lige en bog for mig! ? Har den en udgivelsesdato endnu?

  1. Jaaa, den bliver HELT fantastsisk, siger jeg dig 😀 Bogen udkommer i april, men har ikke en fast dato endnu 🙂

 3. Hej Emma.
  Lyder spændende med en ny kogebog i april. Jeg glæder mig, til at se den – bruger flittigt de 3 andre, du har udgivet.
  Kommer der mon en forside på et tidspunkt, vi må se?

  1. Hej Rikke 🙂 Du kan også tro, jeg glæder mig! Vi har ikke forsiden helt på plads, men håber snart, jeg kan dele den med jer! 🙂

Skriv en kommentar