Små ting

{ Alle mine favoritter: Ristede auberginer med tahindressing, dukkah, granatæble og skovsyrer }

{ Ugen startede med et photoshoot på stranden ved Marselisborg skoven }

{ Tepause i sofaen }

{ Min nye yndlingssuppe med blomkål og gurkemeje. Opskriften får I i morgen }

{ En tur i Billigblomst. Planen var en ny kaktus, men pludselig så vognen sådan her ud… }

{ Den smukkeste restefrokost med balsamicomarinerede bolsjebeder på butterbeandip }

Glædelig mandag, søde venner
Har weekenden været god ved jer? Har I fået pustet ud, pakket flyttekasser eller været ude og danse moderne? Fortæl, fortæl 🙂
Her har de sidste dage været en god balance mellem afslapning og diverse praktikaliteter – og faktisk synes jeg godt, at sidstnævnte, der for vores vedkommende bød på en tur i IKEA og omplantning af diverse stueplanter, kan være ret så hyggeligt. Simon og jeg ser ikke vildt meget til hinanden i hverdagene for tiden, så sådan en søndags-Ikeatur kan jo føles helt som en lille date, haha 😉
Den kommende nu byder på lidt af hvert. I dag skal Winnie og jeg bruge på at redigere billederne til min næste bog, og så står dagene ellers på par photoshoots, et enkelt oplæg, familiebesøg og nogle hyggelige venindeaftaler. Det kan kun blive godt 🙂


 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det lyder til, at du har haft en skøn weekend, Emma! ☺️ Min weekend har budt på lidt af hvert – Hyggeligt samvær med et vennepar, nervepirrende Supercross Show i Herning, arbejde og træning. Vi sluttede weekenden af med din opskrift på Moules Frites, og hvilken fornøjelse ??✨

  1. Yay, dejligt at høre, at mine opskrifter bliver brugt 🙂 Jeg tror også snart, jeg skal lave Moules Frites – det er jo SÅ godt 🙂
   KH

 2. Åh, hvor ser du aubergine-ret altså bare lækker ud, og det gør dine andre retter nu også! Jeg elsker auberginer, og jeg er på jagt efter en opskrift på auberginedip. Jeg er helt vild med den nede fra Café Fika (den har du måske smagt?), og jeg vil vildt gerne give mig kast med en dip selv – måske du kan hjælpe? ?

  1. Tak søde Anne 🙂 Jeg tror også, at aubergine må være min yndlingsgrøntsag. Jeg tror, at deres dip indeholder noget yoghurt, for jeg synes, den smager ret syrligt. Måske du kan prøve det? 🙂

 3. Lyder som en rigtig dejlig uge, og en måske endnu dejligere uge, du har i vente ☺️
  Weekenden har i den grad været god ved mig. Vi har fået slappet godt af og både haft tid til familiebesøg, til barnedåbsfest og kærestetid ☺️ Så nu er jeg godt ladet op til en uge, der byder på studie og sociale arrangementer! Så dejligt ☺️

 4. Uh, min weekend har stået på både praktiske gøremål, lektier og arbejde. Det var faktisk hyggeligt nok, da det stod på, men nu kan jeg godt mærke, at jeg er lidt træt…
  Din restefrokost må btw. siges at være den smukkeste af slagsen, jeg har set 😉

  1. Det lyder som om, du har været effektiv 😉 Håber, du har haft tid til at slappe lidt af her i starten af ugen 🙂 KH

Skriv en kommentar