Små ting

{ Fredagsbrunch med sødeste Camilla Julie på Café Fika (gave) }

{ Søndagsgåtur i Riis skov – i regn og slud skal tosserne ud }
 { Det bedste surdejsbrød, jeg nogensinde har bagt. Hurra! }

{ En kold men smuk løbetur ved Skive fjord }

{ Den daglige kop matcha latte med helse-konfetti (aka rosenblade og bipollen) }

Halløj alle sammen! Og glædelig mandag!
Jeg føler, at mine energidepoter er blevet dejlig genopladt over weekenden, så jeg nærmest hoppede ud af sengen i morges, klar-parat til den kommende uge – og det tidlige 06:30 pilateshold i YO. Det er utroligt, hvad sådan et par dage i lavt gear kan gøre, og det er egentlig også lidt skørt, for i min hverdag som selvstændig er der ærligt talt ikke stor forskel på hverdag og weekend. Jeg arbejder stadig lidt de fleste weekender, fordi jeg har lyst, og jeg bliver altid overrasket over, hvor meget jeg kan få udrettet, når jeg sætter mig i sofaen med en kop te søndag eftermiddag, bare fordi, jeg synes, det er hyggeligt. Forskellen er vel, at i hverdagene starter jeg med mine to-do’s, og så er der plads til hygge, når de er fikset. Og i weekenden er det omvendt. Her kommer hyggen først, og så fikser jeg det, der skal fikses – ofte langt bedre og hurtigere – når energien er der, og jeg er i flow. Lidt tankevækkende, synes jeg. Så i dag prøver jeg at få lidt ekstra søndagsstemning ind i min mandag. Først flow, så arbejde.
Kæmpe kram til alle jer derude. Jeg håber, at I får en skøn start på ugen ♥


 

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det er faktisk ikke så sært, det du beskriver om dine arbejdsweekender. Inden for rehabilitering af mennesker med senhjerneskader arbejder man rigtig meget med flow. For at kunne (gen)lære skal man være i flow -de basale behov skal simpelthen være opfyldt, før man kan bygge videre, lære og udfordres.

  2. Lyder som om, du har fat i den lange ende med hygge først og to-do bagefter! Det må være vejen frem, når det kan lade sig gøre 🙂 Kunne du mærke, om det gjorde en forskel?
    Håber også, at du får en rigtig dejlig uge!

    1. Hej søde Julie 🙂 Virkeligheden endte med at ramme, da andre mennesker pludselig hev i mig, inden jeg nåede at komme i flow.. Sådan går det nogle gange – jeg prøver igen i morgen, hæhæ 🙂

Skriv en kommentar