Små ting

{ Hver uge bliver jeg glad, når jeg finder mine opskrifter i Femina }

{ Nips en masse på vores nye soveværelse }

 { Datenight med pool og pho }

{ Klar-parat på måtten }

{ Arkitektskolens afgangsudstilling på Godsbanen. Det er gratis, hvis I har lyst til at kigge forbi }

{ Frostklar morgenløbetur ved Brabrand Søen }

{ Vi har endelig fået vores nye plakat op over sofaen, og jeg synes, det spiller 100! }

Godmorgen venner
Jeg er på vej til pilates – min nye mandagstradition. Og uden tvivl det hårdeste hold i YO, hvis du spørger mig. Det er lidt spøjst, for tempoet er super langsomt, og pulsen kommer ikke synderligt op, men alligevel synes jeg, det er langt mere udfordrende, end hvad jeg ellers kaster mig ud i af HIIT intervaltræning og TRX-hold. De fleste vil nok være uenige med mig, men vi har jo alle sammen vores styrker og svagheder – og min svaghed er klart syre- og coretræning, haha! Samtidig er det nok også netop pilates, som min krop har mest brug for, og jeg synes, det er fedt at mærke, hvordan jeg bliver stærkere gang for gang. Så når jeg vågner op og føler mig klar på en udfordring, det som oftest sådan ugen starter.
Anyways! Har I haft en god weekend? Vi startede ud med en ultra praktisk lørdag, hvor vi endelig fik indrettet det nye soveværelse og hængt billeder op i hele hytten. Ikke den optimale lørdage, men vi har simpelthen udsat det så længe, så det var virkelig rart, da det endelig var overstået. Og nu bliver jeg helt glad, når jeg går gennem lejligheden, og vi efter snart halvandet år, endelig er ved at være 100% på plads. Nu mangler vi bare nyt sofabord og spisebord samt at få indrettet kontoret, og så er jeg en meget glad Emma.
Nå, jeg må hellere komme ud af døren. Jeg håber, I får den skønneste uge! Min byder blandt andet på filmoptagelser, hyggelige venindeaftaler, kagebagning og en turisttur til selveste Randers, hæhæ 🙂
Klem ♥


 

14 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Randers er en skøn by! Efter at havde boet her i to år må jeg sande at de mange fordomme slet ikke holder stik, og jeg er blevet virkelig glad for at bo her 🙂 Håber du nyder din tur til Randers 🙂

  2. Okay, det billede er godt nok mega fint ? Jeg er generelt vildt med hvordan I bor. Det ser så mega hyggeligt ud ☺️

Skriv en kommentar