Små ting

{ Photoshoot i Latinerkvartet, hvor de sidste stemningsbilleder til Grøntsagsglæde kom i kassen }

{ Lukus-frokost på hjemmekontoret }

{ Søndagsløbetur efter croissanter }

{ På en smuttur til Randers }

{ De her vintageøreringe, som jeg købte med hjem fra USA i sommers, har været på hele ugen }

{ Ny keramik fra dygtige Marianne Hansen }

{ Udsigten fra Riis Skov på en frostklar morgen }    

Godmorgen venner ♥
Hermed en blandet pose bolsjer fra den sidste uges tid. Inden jeg åbnede fotoalbummet på min iPhone, følte jeg egentlig ikke, der var sket det store, men når jeg kigger de små snapshots af ugens begivenheder igennem, har der alligevel været en del på programmet. Alt fra en tur i Randers Regnskov og en fancy middag til små photoshoots, et møde om Atelier Aarhus og en masse opskriftstestning. Jeg fik også taget et astanga yogahold med min søster, og det var virkelig som at komme hjem. Jeg har ikke været til astanga i… 2 år måske, men bare den ene time gjorde både krop og sind så godt, at jeg må tilbage snart igen.
Denne uge står i madlavning- og fotograferingens tegn, for jeg skal både filme opskriftsvideoer hele dagen i dag og skyde billeder til forskellige magasiner tirsdag og onsdag. Det er altid både skægge og travle dage, hvor jeg kommer hjem helt glad og baldret med håret duftende af et udefinerbart miks af fisk/bøf/hvidløg 😉
Jeg håber, at I alle får en skøn-herlig mandag.
Klem,
Emma


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma.
    Jeg har lige et spørgsmål “lidt uden for nummer”
    Hvordan bestiller man keramik hos Marianne Hansen? Hendes keramik er simpelthen så flot, og jeg kunne godt tænke mig at bestille noget ved hende.

Skriv en kommentar