Små ting

{ Solskinssmag på en vinterdag. Jeg spiser absurt mange blodappelsiner i øjeblikket}

{ Nogle gange bager jeg rabarbertærte og kalder det arbejde – og føler mig meget heldig 🙂 }

{ Kaffe og catch up med Mia }

{ Frokostsalat med sorte ris, laks, avocado og (surprise!) blodappelsiner }

{ En lille eftermiddagsmeditation med livemusik 😉 }

{ Weekendmorgenmad, når det er bedst }

{ Jeg bruger årsoverblikket i min Atelier Aarhus kalender til at tracke min cyklus }

{ De fineste negle lavet hos No Name Nails & }

Godmorgen søde venner ♥
Efter at have været ramt af lidt februar-blues, forsøgte at jeg snige så meget selvforkælelse ind i sidste uge som muligt. Jeg tog en halv fridag, drak kaffe med søde veninder og fik lavet negle. Og I weekenden har vi set gode film, spist ekstra lækker mad og drukket masser af varm kakao (og rødvin…). Simon har været ramt af en grim omgang influenza (som jeg, 7-9-13, er sluppet for), så efter at vi brugte det meste af sidste uge på at have ondt af os selv og hinanden, er vi endelig ved at være ovenpå herhjemme igen. Klar til en ny uge – uden snot, hosten og vinter-nedtrykthed, tak!
Hvis I følger med på Instagram, ved I, at jeg i morgen tager på en lille uges solorejse. En “workation”, om man vil. Jeg skal redigere og læse korrektur på første opsætning af min næste kogebog, så planen er at komme lidt væk fra hverdagen og finde fordybelse, samtidig med at jeg kan bruge pauserne på at udforske og finde inspiration i en ny storby. Jeg tænkte, det kunne være lidt skægt at vente med at afsløre, hvor turen går hen, før jeg kan dele billeder fra destinationen i morgen eftermiddag. Så følg med på min Instagram, hvor jeg tager jer med på rejsen – måske jeg endda skal udlodde en lille præmie til den, der gætter det først 😉
Jeg har forresten masser af gode sager til jer her på bloggen den næste uge, så husk at kigge forbi.
Klem,
Emma

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Dejlige billeder 🙂 Og jeg får vildt meget lyst til både blodappelsiner og laks, hehe.
  Rigtig god workation – det lyder spændende, og læder mig til at se billeder og gætte på hvor du er.

 2. Det lyder som en dejlig weekend! Jeg var hjemme i Aarhus på visit, og skulle på Bulows kaffebar fredag eftermiddag, da jeg vist gik lige mod dig (og nok Simon). Jeg var lige ved at stoppe op fordi man næste føler, at man kender dig når man følger med herinde. Ikke mindst ville
  Jeg hvertfald have tilkendegivet min begejstring over bloggen og podcast, som jeg efterhånden har fulgt med i længe. MEN jeg turde ikke. Haha. Men så får du lidt ros her i stedet 🙂

  1. Ej, Denise! Du skulle da have sagt hej! Det er så skægt at tale med folk, der følger med herinde – og så lover jeg, at jeg er mindst lige så akavet, som du måtte føle dig, hæhæ 🙂
   Tak for de søde ord – håber, vi støder på hinanden en anden dag 🙂

   1. Ja det er selvfølglig også skørt ikke bare at gøre det. Lover jeg helt sikkert vil gøre det en anden gang 🙂

Skriv en kommentar