Små ting

{ En farverig måltidssalat med gulerødder, surkål af rødkål og laks på en bund af butterbeandip }

{ Jeg drikker masser af varm kakao i øjeblikket – fik I opskriften i mit nyhedsbrev i går? }

{ Søndagsgåtur i Dyreparken med Simon og Kirstine }

{ Smukke blomster fra min søster }

{ Jeg føler mig ret så smart i mine nye bukser fra H&M }

{ Udsigten over Brabrandsøen er pæn – selv på en gråvejrsdag }

{ Grøn forårsrisotto – opskriften kommer i femina om et par måneder }

{ Matcha i sengen = den perfekte start på dagen }

Halli-halløj venner!
Har I haft en god weekend?
Min har været ganske fremragende, med familiefest, gåture i gråvejret og lidt hygge-arbejde i sofaen. Og så blev den ekstra god, fordi I har været så skide søde og aktive i kommentarfeltet de sidste dage. Det gør mig så glad, når I har lyst til at tage del, hjælper hinanden og giver mig respons, og selvom jeg ved, at man nemt glemmer det som bloglæser (det gør jeg i hvert fald selv), skal I vide, at det virkelig betyder noget for mig, fordi det gør arbejdet på min side af skærmen meget sjovere.
Den næste uge bliver sådan halvt påskefri / halvt arbejde for mit vedkommende. Jeg havde egentlig glemt alt om påskeferien (helligedage er der ikke rigtig nogen, der minder en om, som selvstændig), men Simon har fri fra tegnestuen, så jeg tænker at holde skærmen klappet sammen en ekstra dag eller to. Jeg når jo nok det hele alligevel 🙂
Dagen i dag starter sådan rigtig lige om snart med et pilates-hold, og så skal jeg holde møde med Nanna, teste en håndfuld opskrifter og gå en tur med sødeste Camilla Julie i eftermiddag. Alt sammen ting, der er værd at glæde sig til, så mandagen ser ikke helt tosset ud.
Jeg håber også, at starten på jeres uge bliver fin. Varme kram fra kolde Århus ♥

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Sikke en skøn uge og dag, du går i møde. Herhjemme skal jeg have klaret de sidste gøremål, inden jeg i morgen daffer til Århus og senere i sommerhus med familien. Jeg glæder mig sådan og har planer om at gå helt offline i perioden. Så rigtig god påske til dig 😉

 2. Jeg bliver nødt til at sige, at du altså bare ser så skarp ud i de bukser Emma! De er SÅ seje, jeg er personligt også kæmpe fan af bukser med masser af vidde – en smart, behagelig og cool trend.
  Det outfit er bare on point! Rigtig god mandag herfra 😉

   1. Årh, der var den jo <3 Mystisk hvordan den er endt der, for har sat dine nyhedsmail som "favorit" så jeg ikke misser 😀 hihi

 3. Din weekend lyder virkelig herlig, og den kommende uge lige så! Det er ikke dårligt med påskeferie. Jeg nyder selv tidlig påskeferie på Bornholm i disse dage 😀 Det er mit første besøg, og jeg er vild med øen <3 En lille sjov detalje: var inde i boghandleren i Rønne her til eftermiddag, og de havde begge udgaver af "Herlig og ærlig mad" stående 😀
  Rigtig god uge, søde Emma.

 4. Hej Emma,
  Lige en enkelt ting, jeg har lagt mærke til, som måske er bevidst fra din side eller måske slet ikke noget, du hverken kan gøre for eller noget ved. Men det er ikke muligt at gemme dine smukke billeder på Pinterest. Jeg får blot beskeden om “Empty URL”, hvilket er ærgerligt, da der er så mange af dine opskrifter og idéer, jeg gerne vil gemme dér.
  Tak for evig inspiration og rigtig god weekend 🙂

Skriv en kommentar