Små ting

IMG_2567{ Guld spillekort, jeg havde med hjem fra Berlin + Helle Helle + forår i vase }

IMG_2597{ Der var hele 4 sider med mine opskrifter i ALT for Damerne i sidste uge }

aros
{ Jeg har været på Aros to gange den sidste uge. Skynd jer forbi Michael Kvium’s udstilling “Fools”, imens I stadig kan }

IMG_2085{ En ny middagsfavorit. Boghvede galette med rødbede & feta }

mukrakami

{ Murakami + Pukka “after dinner” the i mørket }

Denne uge er min sidste fulde ferieuge, for på mandag venter min første forelæsning på 2. semester. Tiden er virkelig fløjet – både det første halve år på studiet, men i særdeleshed også den første måned i 2015.

Det er sjovt, hvordan man altid har så store planer om alt det, man skal nå i sin ferie. Jeg har kun nået det halve, men tilgengæld er det nogle rigtig rare ting, jeg har kunne krydse af min forventningsliste. Jeg har fået set min familie. Læst mange flere bøger, end jeg plejer. Haft gæster eller kaffedates næsten dagligt. Ryddet op i et par rodebunker. Og så har jeg indhentet en del (men desværre ikke alt) arbejde, der har pustet mig let i nakken (…eller i virkeligheden inde fra computerskærmen).
Min sidste ferie-weekend bruger jeg hjemme hos mine forældre, og så skal vi også en smuttur til hovedstaden. Min fætter påstår nemlig, han fylder 18 år, selvom han i mit hovede altså stadig er 12 😉

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej:)
    Er egentlig ikke en det læser blogs men dine salat opskrifter er inspirerende og lækre, må ha købt din bog der lige er udkommet! Har du en opskrift på den boghvede galette? Tak for inspirationen og god weekend… Kh Emilia

Skriv en kommentar