Små ting

 { kaffe, choko og kogebogsfejring med verdens bedste Mia }

{ en stor frokostskål med opskrifter fra Grøntsagsglæde }

{ min hverdagsforkælelse pt er at få lavet pæne negle }

{ sådan så jeg ud det meste af dagen i går – ét stort smil }

{ et udsnit af nogle af toppingsene til min workshop }

Da jeg lagde mig under dynen i går aftes, totalt mør og øm i hovedet fra indtryk og store smil, kunne jeg slet ikke falde til ro. Hele min krop summede af taknemmelighed, og selvom jeg var død træt, gik der en times tid, før min hjerne havde fordøjet de mange indtryk, og min krop endelig kunne få lov til at få en slapper.
Jeg tror aldrig, jeg har sagt “tak” så mange gange på én dag, men jeg har lyst til sende endnu en kæmpe TAK afsted til jer alle sammen. Især til jer, der deltog på min workshop, og alle jer, der kiggede forbi min bogreception om eftermiddagen, men også en stor tak til de af jer, der sendte søde ord om min nye kogebog og god energi min vej her på domænet eller på Instagram. Det er totalt overvældende at modtage så meget ros og støtte på én gang, og jeg håber virkelig, I ved, hvor heldig jeg føler mig.
Det bedste ved dagen var at få lov til at snakke med så mange af jer, der følger med. Som en del også nævnte i går, er det jo lidt skørt at møde hinanden, for I føler, I kender mig, og jeg aner samtidig ikke, hvem I er. Og derfor var det virkelig fedt at få sat en masse ansigter på, og få lov til at lære jer lidt at kende og høre, hvorfor I følger med hos mig – hvilke opskrifter, I bruger igen og igen, hvilken podcast-episode, der har gjort en forskel for jer, og hvad I synes om min nye kogebog.
I dag har jeg en rigtig Emma-dag, sådan en kun-hvad-jeg-har-lyst-til dag helt uden planer. Jeg har været klog at reservere dagen i min kalender, så det eneste, jeg skal, er at lade og gøre det, jeg føler mig inspireret til. Og det har indtil videre været at tage til barre i yndlings-YO og at nyde en cappuccino på en af mine yndlings-caféer. Her sidder jeg pt og hyggeblogger, og så vil jeg få kigget billederne fra dagen i går igennem. Jeg vil gerne fortælle en masse mere om både workshop og bogreception, men jeg tænker, at jeg gemmer det til morgendagens blogindlæg, så I kan få en masse billeder oven i hatten.

Kæmpe kram,
Emma


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar