Små ting

{ På min tur til og fra YO er der i øjeblikket så mange fine syrener }

{ kaffepause og blogskriblerier på La Cabra }

{ endnu en gåtur hjem fra yoga – sé lige en udsigt! } 

{ hygge med Mette ved Ørnereden, der er et af mine yndlingssteder lige uden for Århus }
 { fra mig til mig – alt sammen fundet i Dims Studio i Borggade }

Sidste uge var underlig rolig. I modsætningen til starten af måneden, hvor det var fuld fart fremad med kogebogsrelease og lidt for mange deadlines, havde jeg pludselig en helt normal arbejdsuge med relativt få to-do’s og planer. Simon har jo været ude og rejse med sit arbejde i små to uger (og kom endelig hjem i går aftes! Hurra!), og derfor har jeg været langt mere alene, end jeg er vant til. Det plejer jeg egentligt at stornyde, men denne gang var det en kæmpe kontrast at have lejligheden helt for mig selv efter søndagens postyr. Jeg skulle ligesom gå fra at være i højeste gear og hilse-kramme-snakke med flere hundrede mennesker på én dag til at være bare mig, bare Emma, der godt nok lige har udgivet en bog om grøntsager men kun kunne overskue at spise vaniljeis med chokoladesauce til aftensmad. Om mandagen var stilheden altså virkelig larmende, og det var ret vildt at opleve, at jeg – bare 24 timer efter at have modtaget flere knus og rosende ord end nogensinde før én dag – faktisk følte mig en smule ensom.
Selvom jeg har savnet Simons selskab helt enormt den sidste uge, tror jeg faktisk, at alenetiden har været ret sund. Den tvang mig ligesom til at komme ned på jorden igen – på egen hånd – og så øvede jeg mig i at holde aftenerne og weekenden fri for arbejde og sociale medier (som jo ellers er super gode til at fylde tomheden ud). I stedet hyggede jeg mig med yoga, gåture, læsning, film, meditation og kagebagning. Og det var faktisk virkelig, virkelig rart.
Den næste uge vil jeg forsøge at fortsætte i samme stime og få prioriteret noget ekstra mig-tid, selvom kalenderen er en tand mere fyldt, og jeg har en kæreste hjemme, som jeg mega-gerne vil kysse på. I dag har jeg et par møder, og så skal jeg fejre en god venindes fødselsdag med kagebord i eftermiddag. Men først tror jeg, jeg vil tage på café og drikke min morgenkaffe i eget selskab 😉
God mandag, folkens. Jeg håber, det bliver en af de rigtig gode af slagsen ♥


 

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det er meget rart at høre, at selv topseje kogebogsforfattere også nogle gange spiser is til aftensmad. Det er rart ikke at være alene i den klub 😉

Skriv en kommentar