Små ting

{ Jeg klippede bunden af mine hvide bukser ret impulsivt – og se lige, hvor fint det blev! }

{ sommersalat med alle regnbuens farver nydt på altanen }

{ to meget koncentrerede hoveder, der designer coveret på Atelier Aarhus 2019-kalenderen }

{ yndlingsshopping! En masse godt og grønt til køkkenhaven }

{ let the ‘beet’ drop! Jeg brugte den seje tote, Simon har designet, på tovemarkedet }
Jeg sælger totebagsene, der er lavet af økologisk bomuld, for 50 kr + porto. Send mig en mail eller DM på Instagram, hvis du vil have fingrene i et.

{ morgenmad i solen fra favoritstederne: Kaffe fra Altura og boller fra Nummer 24 }

{ rosé med sød, sødere, Mia }
  { jeg har lyst lette og friske salater her i varmen – denne dag med laks, grape, avocado, agurk og ristede boghvedekerner }

Hej med jer ♥
Hermed en blandet landhandel billeder fra sidste uge. Den var fyldt med rare aftaler, sommermad, kærestetid og selvfølgelig også en del arbejde – men det er pludselig ikke det, der fylder i hovedet, når solen skinner, og jeg bare har lyst til at komme UD! Og så er det jo godt, at man også kan være semi-produktiv fra et tæppe i kolonihaven 😉 Der har vi befundet os det meste af weekenden, og det har været så skønt, at jeg går og grubler over, om vi kan flytte derud på deltid her i sommermånederne.
Kolonihaven er Simons forældres, men tanken er, at vi nok overtager den, når de en dag ikke kan overskue havearbejdet mere. Så jeg er så småt kommet i lære, og har derfor brugt de sidste dage på at vende jord, plante og vande i køkkenhaven. Jeg har blandt andet plantet hokkaidogræskar, squash, grønkål, spinat og søde kartofler. Og jordbær selvfølgelig! Så nu er det bare at vande og nusse og vente med tålmodighed, og så må vi se, mine små plantebabyer bliver til noget.
I dag holder jeg en halv fridag, for lige om snart kommer mine forældre på visit. Vi skal ud og vandre en lang tur. Måske omkring Brabrandsøen eller måske ud til Moesgaard – vi har ikke helt besluttet os endnu. I eftermiddag kigger mine søstre forbi til kaffe og kage, så det bliver en rigtig familiedag, og det er lige præcis, hvad jeg trænger til. De næste uger bliver liiiidt travle, så jeg må hellere tanke op på kram og kvalitetstid ♥
God søndags-mandag til jer alle. Jeg håber, I har den skønneste pinse.


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor lyder det bare skønt med et kolonihavehus! Det må være dejligt at kunne få lidt jord under neglene engang i mellem. Det er simpelthen så givende at kunne få lov til at følge med i processen fra frø til plante (og til tallerken). Ihvertfald, så husker jeg at det var noget af det bedste når mine forældres køkkenhave begyndte at spire og stråle af liv 🙂
    God pinse til dig også!

  2. Sikke en skøn uge og dejlige billeder! Kolonihave-ideen lyder brandgod! Og så er udvalget af grøntsager plantet i haven jo spot on, haha!
    Du ser så godt ud for tiden, Emma. Jeg synes simpelthen, at de fleste bliver både gladere og kønnere af lidt solskin, hehe!
    God pinse <3

Skriv en kommentar