Små ting

{ Photoshoot af efterårsopskrifter til Femina. Har I prøvet at lave hasselback butternut? SÅ godt! }
{ Øko-grønt hos Ren Kost i Jægergaardsgade. Her køber jeg saurkrat, når jeg ikke orker lave det selv }
 { Nye negle. Er vild med kombinationen af nude og koralfarvede ♥’er } 

{ Jeg “kom til” at købe den her smukke sag. Har ledt efter en ny taske længe, og så var den helt rigtige der lige pludselig }

{ Arbejde i kolonihaven. Kroppen i solen og computeren i skyggen, og så kører det }
 { Farverig frokostsalat med quinoa, fennikel og rødbede-saurkraut. Og tahindressing og dukkah, naturligvis }

{ Køkkenhavelykke. Mine plantebabyer har det lidt svært her i varmen, men jeg tror lige, de klarer den }

{ Latinerfestival, Simon, sol, kaffe fra Altura og bolle med smør fra Nummer 24. Så bliver det ikke meget bedre }

{ Lørdag aften havde MALT inviteret på 9-retters middag, og jeg siger jer, det var godt! }

Sidste uge var skøn med skøn på. Weekenden især. Der er simpelthen ikke meget bedre, jeg ved, end at vågne op lørdag morgen med to afslappende solskinsfridage i sigte. Det er som om, at Århus er ekstra fin for tiden, og jeg smiler (endnu) større, fordi jeg føler mig så heldig over at bo i min yndlingsby med min yndlingsmand og have mulighed for at fylde vores liv og min kalender med så mange af mine yndlingsting. Cheesy but true.
Denne uge bliver lige dele skør, travl og skæg. I dag skal jeg op på Journalisthøjskolen og gæsteundervise på min gamle uddannelse. I morgen går turen til København, hvor jeg blandt andet skal lave live-video med Karolines Køkken. Og når jeg så er hjemme i Århus torsdag, får jeg besøg af et filmhold, og så skal der laves flere madvideoer, bare i mit eget køkken. Pew! Jeg bliver allerede nu lidt forpustet, men det skal nok blive skægt, og så har jeg sat godt med tid af til genopladning af batterierne i weekenden.
Nå! Nu vil jeg lunte ned og tage et pilateshold i YO (endnu en yndlingsting, hæhæ).
Hav en rar uge, alle sammen ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar