Små ting

{ Pæne blomster på Værnedamsvej }

{ En fremragende cappuccino på havremælk serveret på RIST, den fineste lille kaffebar }

{ Frokost hos Plant Power Food – sikke en farve- og smagseksplosion! }

{ Smukke og fantastisk inspirerende Avalon }

{ Vi nød denne skønne brunch på Soul Foods }
 { Før… }

{ og efter svømning og sauna. Simon er blevet vild med svømmetræning, og jeg tager sommetider med – mest på grund af saunaen dog, hæhæ }

{ Et kæmpe caprese-fad, jeg serverede som forret, da hele redaktionen fra mit forlag kom til middag }

{ Lagkage med hvid chokolade- og solbærcreme med karamelisteret hvid chokolade på toppen. Og min skønne Morfar som håndmodel 🙂 }

{ En frokostskål fyldt med gode sager: laks, avocado, butterbean-dip og saurkraut blandt andet }

{ En lille kakao ceremoni med skriblerier i min Atelier Aarhus kalender }

Sikke en masse billeder, jeg har at dele med jer denne mandag. Men der har godt nok også været meget på programmet den sidste uges tid. Jeg startede med en tur til København – mandag ved I jo allerede, hvordan så ud, og så brugte jeg ellers de næste to dage på at gå fra den ene ende af byen til den anden, fra møde til møde til kaffedate til café til AirBnb og så forfra igen. Jeg er altid fyldt op med god energi, når jeg kommer hjem fra sådan nogle ture, men jeg er også samtidig ret smadret, fordi jeg har været mere ‘på’ end normalt. Og batterierne var altså godt flade fredag aften, da jeg kom hjem fra sommerfest på Simons arbejde, efter selv at have ageret vært tidligere på dagen. Redaktionen på mit forlag, var nemlig taget vejen fra hovedstaden for at få serveret Emma-mad, og jeg havde disket op med den helt store menu med forskellige opskrifter fra mine kogebøger.
Lørdag kørte vi hjem til mine forældre, hvor hele familien, alle tre generationer, var samlet, og det var simpelthen bare lige, hvad jeg trængte til. Afslapning, god mad, gåture, lidt serie-kiggeri og masser af kram og kvalitetstid ♥
Denne uge bliver ligesom den sidste lige dele skør og rar. Jeg skal blandt andet et lille lyn-smut til København igen, og ellers er der et forholdsvist stramt program i den ‘almindelige arbejdstid’. Eftermiddage og aftener har jeg dog bevidst valgt holde fri alle dage, for det kan jeg mærke, jeg trænger til. Der sker meget i mit hoved (og hjerte og mave) for tiden, og jeg har brug for ekstra tid til at fordøje indtryk og de mange tanker, der springer ud af min popcorn-hjerne i løbet af dagen.
God mandags-energi fra mig til jer. Og hey! Tak for, at I følger med. Det her lille fællesskab og det, at jeg har et sted, hvor jeg kan dele ud (og få så meget igen), betyder mere, end I aner.
Klem,
Emma

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hvor ser den bare vildt lækker ud, den caprese salat! Kan du lokkes til at skrive hvad der er i? Den vil være et perfekt indslag til min fødselsdag på søndag, hvor jeg har inviteret familien på ost og pølse 🙂 Rigtig god mandag! Kh

  1. Hej Karoline 🙂 Det er en opskrift fra min kogebog Grøntsagsglæde, dog lavet uden croutoner, da jeg serverede brød til 🙂

 2. Hej Emma,
  Den der Capresesalat, har du en opskrift på den? Det ser jo vildt lækkert ud!
  Eller lufttørretskinke af alle slags 😉
  Bedste hilsner,
  Cecilie

  1. Hej du 🙂 Det er sortfodsskinke. SÅ lækkert! Opskriften er fra min kogebog Grøntsagsglæde.
   KH

 3. Dejligt indlæg! Det er simpelthen en fornøjelse at følge med hos dig; blir’ altid i så skønt humør, så tak for dig😘🙌🏻

 4. Hold op nogle lækre salater, og jeg kan godt forstå, du er glad for din denim-dragt – den er vildt fin til dig 😊
  Jeg har lige et spørgsmål om noget helt andet, da jeg ikke har kunnet google mig frem til et svar … Jeg vil prøve at lave en ret med paneer, men ved du, om osten er fryseegnet? Tror du, hvis jeg kommer halvdelen af pakken i fryseren, at den så vil bevare smag og konsistens?
  Knus Anne

  1. Hej du 🙂
   Jeg tror stadig, at du kan fryse paneer. Især hvis du har planer om at bruge det i en gryderet efterfølgende.

 5. Hej kære Emma, også glædelig mandag til dig! Tak for et hyggeligt indblik i din foregående foreviget i masser af fine billeder – så dejligt og hyggeligt at læse ☺️ Det gør mig altid i godt humør at læse dine indlæg, og især små ting ☺️ Lyder som en skør og travl, men også rigtig spændende periode af dit liv, du er inde i nu! 😄 Glæder mig til at høre mere om alle dine projekter. Jeg er selv lige på nippet til at holde sommerferie – har min sidste eksamen ud af 5 styks om to dage, og det bliver så tiltrængt..sikke en skør periode, altså! 😍

  1. Søde Julie <3 Jeg glæder mig også til snart at dele mere om, hvad jeg går og bikser med. Der er meget godt på vej.
   NYD din ferie, og kæmpe meget held og lykke med de sidste eksamener <3

 6. Hej søde Emma.
  Og tak, tak, tak for dig og dit varme, lærerige og skønne univers. Jeg har fulgt med på Instagram længe, men er først for alvor kommet herind på bloggen for nylig, og hvor er den altså bare en perle. Det der med blogs er lidt en skør størrelse, for selvom jeg kan elske at følge med et sted, kan der godt komme den der følelse snigende om, at den pågældende bloggere er bedre, smukkere og mere cool end mig. Det kommer snigende, og jeg når egentlig ikke altid at registrerer når den rammer. Græsset virker bare altid lidt grønnere på den anden side. Du er selv så naturlig og gudesmuk, din garderobe er misundelseværdig og jeg ville ønske så inderligt at jeg havde dine evner i et køkken. Så man kan jo sige, det lyder lidt som om, jeg er lidt på vej hen i den der bane med misundelse og selvkritik igen. Men! For mig inspirerer du mere, end du intimiderer. Hvis det kan siges på den måde? At du er smuk er både i den meget overfladiske (af mig) forstand – du er yndig! Men jeg tror også, det kommer af en måde og bære sig selv på det. Og når den vinkel kommer på, inspirerer det mig mere til at være god ved mig selv, at mærke efter og finde en ro i bare at være mig, i stedet for bare at føle, jeg ikke er pæn nok. Det med garderobe og køkkenevner er du jo så sød at dele ud af med links, billeder og opskrifter – så der er jo en overflod af inspiration i sig selv lige til at gå til. Jeg tror, du tager nogle ting, som fx madlavning, meditation, spiritualitet, selvpleje og så meget andet, ned på et niveau hvor det føles som noget, os der er lidt nysgerrige (måske totale nybegyndere- som jeg selv) let kan gå til. Og for det skal du have tak. Når man kan dét, mener jeg, at ordet “forbillede” er på sin plads.
  Jeg håber ikke jeg bevægede mig ud i en alt for lang tankestrøm her 😉 Er normalt ikke den, der kommenterer på blogs, men ude i den virkelige verden lever jeg efter, at har man et kompliment, så siger man det højt – for det gør bare alting meget gladere og sjovere. Den tanke tog jeg lige med herind i dag.
  Jeg håber du får, og allerede har, den dejligste sommer. Jeg glæder mig til at følge endnu mere med, og til at høre om diverse nye projekter du har gang i.
  De allervarmeste hilsner fra Johanne
  PS. Den egentlige grund til at kommentaren faldt ved lige dette indlæg, var faktisk dit billede af lagkagen, haha! Den tog dog lige en anden drejning. MEN jeg vil stadig rigtig gerne høre om opskriften er en, du vil ligge ud her – eller også hvilken af dine bøger den måske er i? Det lyder som en skøn måde at bruge solbær på!

  1. Søde, søde Johanne! Du forstår slet ikke, hvor glad jeg blev for din kommentar. Det betyder så meget at høre, at jeg både formår at inspirere UDEN at intimidere. Jeg er nemlig super bevidst om, at det ofte er det, der sker, når vi følger folk online. Vi glemmer, at de også bare er helt, helt, helt almindelige mennesker med hverdagsproblemer, opture og nedture.
   Kæmpe varm krammer til dig og rigtig god sommer. Jeg er så glad for, at du følger med <3
   Og ift. kagen har jeg desværre ikke en opskrift, da den blev lavet lidt på slump. Men jeg lavede en creme af hvid chokolade og flødeskum og rørte simpelthen bare noget ribenasaft i. Beklager, at jeg ikke kan være til bedre hjælp 🙂

Skriv en kommentar