Små ting

{ Ny farve og frisure. Tak til Birthe Gleerup, der forærede mig den bedste frisøroplevelse nogensinde }

{ En lille formiddagssnack med alle favoritterne: Cashews, rå chokolade, morbær, pinjekerner og rosiner }

{ Glade og helt møre efter en tur i svømmeren }

{ Frokost på Café Glad sammen med verdens bedste Ida }

{ Morgenmad med kaffe fra Altura og boller fra Nummer 24. It never gets old. }

{ Det fineste menneske, jeg kender, på et tæppe i koloen }

{ Kål-magi i køkkenhaven. Grøntsager er ren magi! }

{ Frokost fra Café Fika med } { Byens bedste is fåes hos Social Foodies, hvis I spørger mig }

{ Frokost på Greenilicious med Katrine på hendes sidste dag som min praktikant }

{ En lækker og sund snackbox, som jeg har fået i gave af Betterbox }

Sidste uge var simpelthen så gennem god. Måske det er vejret, der gør det, for mit humør stiger jo nærmest i takt med graderne på termometeret, eller også er det fordi, der så småt af ved af sprede sig en stemning af sommerferie her i Århus. Der er ikke så mennesker i gaderne – undtagen på fortovscaféerne i Graven, hvor det vrimler med bare skuldre, og der skåles i rosé og iskaffe fra La Cabra. Selv er jeg ikke gået på ferie endnu, men Simon havde sidste dag på arbejde i fredags, og det har ligesom smittet lidt af. Og det er både herligt og liiidt irriterende på et tidspunkt som lige nu, hvor han er klar-parat til at skulle ud og nyde solen, men jeg stadig har en mailbox, der skal tømmes, inden jeg kan klappe skærmen sammen og holde fyraften 😉
I dag har jeg brugt dagen i photostudiet, og det er lidt skørt, for vi har skudt billeder af julemad til min madplan i femina til december. Så imens solen brager udenfor, står vi i køkkenet og laver simremad og kålsalater, og billederne bliver stylet med julekugler og grankogler, hæhæ.
Nå! Jeg må hellere få gjort noget ved de dér mails…. Men først skal jeg lige et smut i køkkenet. Jeg tænker, at der skal en iskaffe og lidt chokolade til at hjælpe på motivationen 😉

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar