Små ting

{ De fineste bygstrå, som vi har planer om at bruge til Atelier Aarhus 2019 lanceringen }

{ Morgenmad med friskplukkede bær fra mine bedsteforældres have }

{ arbejde på LYNfabrikken, hvor der var underligt tomt ved alle bordene }

{ Besøg af min søster til middag med hjemmedyrket squash og salat }

{ Et lille minde fra vores Malmø-tur }

Inden jeg lagde mig til at sove i går aftes, tog jeg mig selv i at tænkte “det er mandag i morgen, er det ikke?!”. Jeg er jo endnu ikke gået helt på ferie, men når der begynder at være rod i ugedagene, betyder det vist, at jeg alligevel er blevet smittet af den feriestemning, der gennemsyrer hele Århus. Det føles som om, hele verden er gået i ferie-mode, og selvom sidste uge skulle være en helt almindelig arbejdsuge, endte dagene alligevel med at blive lidt kortere og tempoet langsommere.
Denne uge skal jeg have afsluttet en del arbejdsopgaver, inden Simon og jeg tager til Berlin næste mandag. Her skal vi bruge to uger, hvor vi skal nyde byen og hinanden men også finde kreativt pusterum til et fælles projekt. Det vil sige, at jeg lukker ned for alt det, jeg normalt fylder mine arbejdsdage med, så vi kan få tid til den fordybelse, der kan være så svær at finde i hverdagene. Og det glæder jeg mig helt vildt til. Til tosomhed med mit yndlingsmenneske i en af vores yndlingsbyer og til masser af timer til at nørde og være kreative sammen. Når vi kommer retur fra Berlin, skal vi holde ferie – rigtig ferie! – hvor jeg har planer om at gå helt offline i en uge eller to. Og det glæder jeg mig også til, for jeg har på fornemmelsen, at det bliver godt til mig.
Rigtig, rigtig god solskinsmandag til jer alle. Jeg vil tage ud i kolonihaven og placere mig med computeren i skyggen for mere arbejds-feriestemning ♥


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Åh, du er heldig med den kolonihave, så du kan byde på salater og grønt fra egen avl! Jeg kan indtil videre kun nyde godt af nogle hjemmedyrkede krydderurter 😉 Jeg glæder mig til at høre med om dit og Simons projekt!
    Knus
    Anne

    1. Ja, det er virkelig fantastisk! 🙂 Føler mig meget heldig.
      Rigtig god sommer, søde Anne <3

Skriv en kommentar