Små ting

{ Fantastisk smukke Malene og den vildeste brudebuket }

{ Søde og salte snacks til receptionen }
   { Forretten til bryllupsfesten var overdådige, italiensk inspirerede snackbræt }

{ Tahinkærlighed i INCO, da Ida og jeg købte ind til bryllupsmenuen }

{ Eftermiddagshygge hos søde og meget gravide Winnie }

{ Onsdag morgen holdt jeg fri, tog i svømmeren og købte blomster fra torvemarkedet }


{ Frokostmøde på Café Glad }

{ Pressede blomster klar til at komme i rammer – mere om det snart! }

Glædelig mandag, folkens ♥
Her er ugen startet med fuld fart fremad. Først en produktiv formiddag med min praktikant Anne, så et møde en udvikler om bloggens nye design (det bliver PÆNT!), og nu har jeg et øjeblik for mig selv, inden Camilla Julie banker på døren, og vi skal ud og venindehygge resten af eftermiddagen. Lige mandag efter min smag 🙂
Ovenfor kan I se billeder fra ugen, der gik, og særligt lidt ekstra glimt fra i lørdags, hvor Ida og jeg lavede mad til Malene og Jacobs bryllup. Det var noget af en ære, sådan at få ansvaret for menuen til både reception og middag, men det gik heldigvis over al forventning – selvom jeg (indrømmet) var helt død søndag, efter at have været høj på kærlighed og køkkenkaos i flere dage.
Malene er en kvinde, jeg virkelig beundrer, og lige så meget beundrer jeg forholdet mellem hende og Jacob, og hvordan de balancerer arbejde, familieliv og deres egne interesser. Hvis I har lyst til at få en forsmag om Malenes skønne væsen, kan I lytte til det podcast-interview, jeg lavede med hende tilbage i 2016, og ellers vil jeg virkelig anbefale jer at prøve en uge i hendes helt eget YO-studio. Der er også ret gode odds for at støde på mig, hvis I prøver nogle af morgenholdene 😉


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det ser simpelthen så vildt lækkert ud, det med Ida og dig fik skruet sammen! Bliver helt lækker sulten.
    Det lyder som en rar mandag du har haft, og generelt en rar foregående uge. Håber denne uge bliver lige så fin for dig 🙂

    1. Det var virkelig også en lækker menu! Gad jeg også godt selv få serveret til mit bryllup, hæhæ 😉
      God uge til dig også, Janni <3

  2. Det ser helt fantastisk ud, det mad I fik lavet til brylluppet. Jeg så den meget smukke brud foran kirken i lørdags, hun strålede om kap med sin buket! Og hendes kjole var bare så flot, ved du hvor hun har købt den henne?

Skriv en kommentar