Små ting

{ Efterårsstemning, blød strik og matcha latte }

{ Friskbagte mini-croissanter }

{ Morgenmøde på Café Glad }

{ En restemiddag med alt-godt-fra-køleskabet }

{ Atelier Aarhus kalenderen 2019 er lige på trapperne }

{ Pakke, pakke, pakke på lageret }
 { En hel fantastisk middag på Møf med min far. Dét sted må I simpelthen prøve! }   

Glædelig mandag, søde venner ♥
Den sidste uge har været en broget landhandel af lange mødedage, søster- og venindetid, aftener foran computeren, praktisk arbejde på Atelier Aarhus-lageret og en rolig weekend med besøg af min forældre. Det meste af det, får I lov til at følge med på sidelinjen af på søndag, for jeg har nemlig dokumenteret sidste uges hverdagsbegivenheder i en vlog, der så småt er ved at blive klippet sammen til jer.
Når jeg bliver spurgt ind til, hvordan min hverdag ser ud, ved jeg aldrig ikke helt, hvad jeg skal svare. Der er sjældent to uger, der er ens, så at dele, hvordan en ‘normal’ hverdag ser ud for mig, er noget nær umuligt – selvom blogpost om lige netop det, var noget af det mest efterspurgte i vores spørgeskema for nyligt. Mine ‘små ting’ blogpost tegner selvfølgelig et billede men langt fra et realistisk et af slagsen (så ville 80% af mine dage bestå af at spise smuk mad, hæhæ), og derfor eksperimenterer jeg med nogle forskellige formater, for at finde ud af, hvordan jeg bedst kan dele mere af den ikke så insta-venlige hverdag med jer. På en måde, der stadig føles rigtig og ikke for privat for mig, naturligvis.
Apropos uger, der aldrig er ens, så er denne et meget godt eksempel. Lige om et øjeblik bliver jeg hentet i en camper, og så skal vi på optagelse de næste par dage på både Jylland, Fyn og Sjælland. Derefter vender jeg snuden mod Berlin på onsdag, hvor jeg skal på kursus (og kærestebesøg, selvfølgelig ♥) resten af ugen. Så ja, ‘hverdag’ kan det i hvert fald ikke kaldes 😉

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
   1. Ah, det er så træls med de der ‘følg med på Instagram’ som er på alles blogs. SoMe fylder allerede alt for meget i vores liv, så jeg forsøger at begrænse det. Når man så aktivt finder du af, at man går glip af ting, fordi det ikke bliver delt på ‘hovedmedierne’ føler man sig egentligt udenfor… Pointen er: hvorfor skal vi sprede alting sådan ud, så man skal følge med alle medier? Det er stressende!

    1. Hej Siff 🙂 Jeg kan godt forstå dig, tro mig – men samtidig er der jo mange, der elsker Instagram, men som synes, at blogs er alt for tidskrævende.

 1. Hej Emma. Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for at du er så inspirerende på alle dine platforme. Både din blog, podcast og Instagram formår alle at inspirere mig og efterlader mig med en wauw-følelse og en beundring af dig og alt det du udretter.
  Jeg er af en af de læsere, som sjældent kommenterer, men jeg har et spørgsmål ang. jeres flotte, flotte kalender. Sagen er den, at jeg har købt den for i år men jeg er virkelig dårlig til at få den brugt. Jeg bruger altid telefonen som kalender og det vil jeg gerne væk fra og blive mere analog på det punkt. Mit andet problem er, at jeg ofte ikke skal ret meget i løbet af dagen og derfor ikke kan fylde siderne ud med planer. Jeg er studerende og bruger det meste af tiden på at læse og gå til forelæsninger. Så jeg tænkte på, om du har nogle fif og gode råd til hvordan jeg kan blive bedre til at bruge kalenderen, men også hvordan jeg kan fylde dagene ud (eller næsten ud i det mindste), når jeg som sagt ikke foretager mig så meget forskelligt i løbet af dagen?
  Jeg vil nemlig rigtig gerne også købe den nye kalender, det er uden tvivl den flotteste på markedet og jeg vil så gerne blive bedre til ikke at bruge telefonen til alt.
  Igen, tusind tak for evig inspiration – jeg bliver altid inspireret og får noget at reflektere over ☺
  Det blev vidst en meget lang kommentar, det beklager jeg 😊

  1. Kære Camilla 🙂 Tusind tak for de søde ord. Beklager, at jeg ikke har fået vendt tilbage til dig før nu, men jeg har været på farten de sidste to dage, som du måske har opdaget på IG. Jeg har fået alle de kommentarer, du har lagt, jeg skal bare godkende dem først, og det gør jeg først, når jeg har tid til at skrive et ordentligt svar – bare så du ved det til en anden gang 🙂
   Vi kommer helt sikkert til at dele inspiration til, hvordan man kan bruge kalenderen ovre på Atelier Aarhus’ Instagram profil. Ellers kan du også se denne video, hvor jeg fortæller om, hvordan jeg bruger den (det har dog ændret sig lidt, så jeg må hellere få lavet en ny video snart): https://www.youtube.com/watch?v=RoaSt2hxlIc
   Jeg er så glad for, at du overvejer at købe vores kalender og igen tak for de søde ord <3

   1. Hej igen! Det vil jeg helt sikkert holde øje med, så 🙂
    Ej, jeg beklager virkelig at jeg sendte den så mange gange. Jeg plejer at kunne se kommentaren, når den er sendt også står der bare ‘Venter på godkendelse’. Derfor troede jeg der var noget galt, da jeg ikke kunne se den her og derfor prøvede jeg igen. Det beklager jeg virkelig, jeg ville ikke spamme dig med mine kommentarer (indsæt abe-smiley der holder sig for øjnene) 😀
    Tak for dit svar og ha’ en skøn dag! 🙂

Skriv en kommentar