Små ting

{ Eftermiddagsbesøg med kakao og gode snakke på stuegulvet }

{ Århus på en grå efterårsdag }


{ Morgenmøde med nogle meget seje damer }
 { Stakkevis af Atelier Aarhus kalendere – pakket og sendt med masser af kærlighed }

{ Weekendblomster fra mig til mig }

{ Double rainbow(!) spottet på en gåtur ved mine forældres sommerhus }

{ Matcha morgen og beundring af den smukke Atelier Aarhus kalender }

Jeg siger jer: Weekenden har simpelthen været så god ved mig. Efter en helt skør, vild og fantastisk launch-uge for den nye Atelier Aarhus 2019-kalender, var det så rart at bruge tid med familien og få genopladet energidepoterne med natur, ro, god mad og en lang løbetur. Mine forældre har købt sommerhus udenfor Århus, og det var første gang jeg besøgte stedet, men jeg har på fornemmelsen, at jeg kommer til at tilbringe mange, mange timer derude – både som et samlingssted med dem, jeg holder af, men også alene, når jeg har brug for ekstra tid til fordybelse.
Apropos fordybelse, så har jeg i dag det, jeg kalder en ‘fordybelsesdag’. Jeg har en masse løse ender, der skal snøres en sløjfe på – alt sammen noget, jeg ikke nåede i sidste uge, fordi det kræver mere ro, end jeg kunne finde mellem møder og Atelier Aarhus-launch. Så jeg har placeret mig på Café Glad med musik i ørene, og her har jeg tænkt mig at blive, indtil jeg er nået til bunds. Godt de laver lækker-lækker frokost og god kaffe 😉
Ellers vil jeg bare ønske jer en herlig, herlig uge. Jeg har et godt fyldt program, så denne rolige mandag (med tid til en lille kakao-fuldemånemediation i eftermiddag) er virkelig værdsat ♥


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma ❤️
    Åh, sådan en fordybelsesdag, hvor der bliver sat en masse tid af til at ordne alt det forsømte, lyder virkelig som en god idé! Det kunne for den sags skyld også være en fordybelsesdag at læse alle de magasiner, jeg orker, eller se alle de afsnit af en god serie, som jeg lyster 😉 Og at bruge et par timer (eller tre eller fire …) på Café Glad lyder bestemt heller ikke dårligt 😊

    1. Det lyder som en virkelig, virkelig skøn fordybelsesdag, synes jeg <3 Sådan én har jeg planer om at nyde i weekenden.

Skriv en kommentar