Små ting

{ De fineste efterårsbuketter på torvemarkedet }

{ En løbetur med min søster i efterårsskønne Riis Skov }

{ Frokost og en smule arbejde på Café Fika }

{ Sé lige, hvad jeg kom forbi på min vej }

{ Forsideskydning til Spis Bedre med søde Lea i min stue. Og med en væltet plante på altanen, ser jeg nu }

{ Til åbningsevent hos alton&heim, der bød på spiselige blomster }

{ Et morgendyp efter en løbetur ved vandet }

{ Eftermiddagshygge i sommerhuset: Æbler fra haven, kamillete og Weekendavisen}

Så blev det sørme mandag igen, hvilket både føles lidt trist og rigtig godt her til morgen. Trist, fordi jeg har haft den skønneste weekend med familien her i Århus og ude i sommerhuset. Og godt, fordi den kommende arbejdsuge ser ud til at blive lige tilpas begivenhedsrig – udfordrende med spændende møder og opgaver men med tid til ro og fordybelse. Sådan syner det i hvert fald, når jeg kigger i min Atelier Aarhus-kalender, men nu må vi se, hvad virkeligheden kaster min vej 😉
Sidst men bestemt ikke mindst, er jeg også fan af denne mandag, fordi et vendt kalenderblad betyder, at der er færre dage til, at jeg tager ned og besøger Simon på fredag. Efterår i Berlin, kærestetid og en forlænget weekend, hvor jeg kan koble helt af, er altså lige rundt om hjørnet, og jeg glæder mig helt enormt.
Det er i det hele taget noget, jeg virkelig craver i øjeblikket. Tid til at koble af, sætte tempoet ned og være mere sammen med mine nærmeste. Der skal helst ikke ske for meget (nyt), og det skal helst ikke ske for hurtigt. I stedet for at være ude blandt alt for mange mennesker, vil jeg bare gerne være i naturen eller i lejligheden (eller sammen med Sims i Berlin),  og herhjemme bruger jeg timevis på at gøre hyggeligt, rydde ud og flytte rundt. Med masser af te på kanden og rolig musik i baggrunden.
Det er nok efteråret, der påvirker mig, og jeg prøver bare at lytte efter min intuition og sætte tempoet ned. Normalt kan der ikke ske for meget, og det kan ikke gå hurtigt nok, men lige nu føler jeg mig som en bjørn, der er ved at klargøre hulen til vinteren, hæhæ 😉
Rigtig god uge til jer alle. Jeg håber, starten på jeres oktober bliver rar og ekstra efterårsfin ♥
Kram,
Emma


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Sådan har jeg det også lige nu, og sådan får jeg det altid, når efteråret banker på døren! Kan du anbefale noget roligt og afslappende musik at “nusse” rundt i lejligheden til?

Skriv en kommentar