Små ting

{ En magisk morgensnack }


{ Løbetur på Århus havnefront en tidlig morgen, før byen vågner }

{ En fantastisk te mod snue og ondt i halsen }

{ Et af weekendens mange markeder i Berlin }

{ Klar-parat til en scooter-tur fra Prenzlauer Berg til Schöneberg }

{ Efterårslooket med en ny, blød strik fra &OtherStories }

{ Gåtur i en af de smukke parker i Potsdam }

Hej fra Berlin!
Jeg har fulgt Simon på arbejde, og nu sidder jeg på en hyggelig kaffebar i Neukölln, klar-parat til at tage hul på dagens to-do’s efter et hurtigt Atelier Aarhus Skype-møde med Mette. Det er så fedt, at jeg har mulighed for at arbejde her, der og alle vegne, så længe jeg har min laptop under armene, og i dag er nærmest en helt almindelig mandag – bortset fra dagens café-kontor ligger i Berlin og ikke Århus. Og at jeg skal spise fyraftens-döner med min kæreste fremfor alene hjemme i sofaen 😉
Det er enormt rart at besøge Simon, og vi har virkelig haft den bedste weekend. Sådan en, hvor vi har været helt opslugt af hinandens selskab og bare har gjort lige det, vi havde lyst til, når vi havde lyst, uden at skulle nå noget som helst. Vi har gået lange gåture i efterårssolen, drukket rødvin, sovet længe (hvilket for mit vedkommende betyder 07:30, hæhæ) og haft tid til gode snakke om alt fra små hverdagsfrustrationer til store fremtidsdrømme.
Det eneste, der er lidt øv, er at jeg skal hjem i morgen. Men heldigvis vender jeg retur til Berlin allerede om et par uger, så der er allerede noget at glæde sig til, og så har jeg tilmed nogle hyggelige planer de næste uger, der stensikkert får tiden til at flyve afsted.
Rigtig god mandag, alle sammen
Klem  ♥


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Kære Emma,
    Jeg har kigget lidt tilbage i arkiverne ift. Berlin guides, men jeg tænkte på, om der er kommet nye favoritter til? Både ift cafeer, shopping, områder osv. I såfald vil jeg meget gerne høre om dem 🙂 Og nyd Hamborg, der var jeg på udveksling for et år siden!

  2. Hvor lyder det bare som verdens bedste weekend, jeg får lyst til st gå ind og løbe en flybillet til Berlin med det samme 🙂 god mandag

Skriv en kommentar