Små ting

{ Naturen er så fin netop nu. Man skal bare kigge op – og ned ♥ }

{ Venindehygge på altid fremragende PhóC&P }

 { En af ugens yndlingsløbeture med min søde søster Johanne }

{ Matcha-lykke og sofatid }

{ Solopgangene er altid magiske i sommerhuset }

{ Næsten som at anrette en smoothiebowl 😉 }
 { Den smukkeste morgenløbetur ved strand og i skoven }

Glædelig mandag, folkens – og god efterårsferie til de af jer, der er så heldige at kunne trække stikket i denne uge.
Jeg holder selv efterårsferie på halvt blus. Det er halvt fornøjelse, halvt arbejde, men til gengæld strækker jeg så også ‘ferien’ over små to uger. Først og fremmest har jeg brugt weekenden på at komme ned i gear sammen med mine søstre og kusiner i sommerhuset, og i dag tager jeg videre til Vestkysten sammen med min mor, hvor vi skal på to dages mor-datter-tur til Esbjerg og Fanø. Dét glæder jeg mig til. Dernæst følger et par rolige arbejdsdage her i Århus, og så tager jeg ellers videre til Berlin og sidenhen Hamborg, hvor jeg har inviteret Simon på kærestetur. Og dét glæder jeg mig også til, hæhæ ♥
Der er altså masser af gode ting på programmet de næste uger, men jeg kommer også til at kigge forbi her på domænet med skønne efterårsopskrifter og inspiration til velvære og råhygge, som forhåbentlig kan glæde jer, hvad end I holder ferie, eller hverdagen stadig ruller. Husk også at følge med på Instagram og i min Story, hvis I har lyst til at få glimt fra min ferie.
Klem,
Emma


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar