Små ting


{ Fornem fiskefrokost på Weis Stue i Ribe }

{ Solen skinner i Ribe! Min mor og jeg var så heldige med vejret på vores lille tur til Vestkysten }

{ Atelier-Aarhus arbejdsdag. Har I fået fat i et eksemplar af kalenderen endnu? }

{ efterårssmoothie med (måske årets sidste) friske figner, nøddesmør og græskarkerner }

{ En af de mange fine forhaver i Schöneberg }

{ Efterårssol og søndagsstemning på Prenzlauer Berg }

{ Frokost på Roamers – en af mine Berliner-favoritter }

{ hævet og glad i ansigtet efter 10 timers søvn }  

 
Hej fra bussen mod Hamborg!
Ved siden af mig sidder Simon og snorksover, og den tyske motorvej er ikke synderlig interessant at kigge på, så jeg bruger transporttiden på at hygge mig med lidt arbejde og turist-research (apropos! tips til Hamborg er mere end velkomne i kommentarfeltet!).
Som jeg nævnte sidste uge, holder jeg efterårsferie på halvt (men til gengæld lidt forlænget) blus. Sidste uge startede med et par dage ved Vestkysten sammen med min mor (den tur glæder jeg mig til at fortælle jer mere om snart), og så tog jeg ellers et par effektive arbejdsdage i Århus, inden jeg vendte snuden mod Berlin fredag. Her har vi brugt weekenden i laveste gear, med lange gåture, mad på yndlingsstederne og tid til ingenting og hinanden.
Nu fortsætter vi et par dage i samme stil, bare i Hamborg, hvor vi skal fejre Simons 26-års fødselsdag i morgen. Han har en masse bygninger, vi skal kigge på, og jeg har nogle spisesteder, jeg gerne vil besøge, og så skal vi ellers bare opleve byen, som ingen af os har tilbragt meget tid i førhen.
Rigtig god mandag, søde mennesker ♥


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg kan varmt anbefale koncerthuset Elbphilharmonie i Hamborg. Det er en fantastisk bygning, og der er en skøn udsigt over byen deroppe fra 😍

  2. Jeg boede på 25 hours hotel i Hafen City da jeg var i Hamborg. De har to hoteller, lige ved siden af hinanden i Hafen City og et af dem har en virkelig lækker cocktailbar!

Skriv en kommentar