Små ting

{ Arbejde fra en café i Berlin – med gode forsyninger }

{ Kys fra fødselaren i Hamborg }

{ Kaffe og en såkaldt ‘hipster-cookie’ på Elbgold }

{ Fremragende frokost på Nord Coast Coffee, som mange af jer anbefalede }

{ Fødselsdags-cocktails med udsigt over Hamborg }
 { Når det regner, er museumsbesøg et sikkert hit }

{ Hjemme i Århus igen: Salat med laks, efterårsæbler, misodressing og alverdens grøntsager }

{ Ida og jeg på barselsbesøg hos Winnie }

{ Fredag inviterede jeg 11 skønne kvinder til kakaoceremoni, og det var virkelig en magisk aften }

Et lidt forsinket check-in her til aften. Jeg prøver ellers at holde min aftener (mere) computerfri, men timerne løber simpelthen fra mig i disse dage. I dag fordi, vi har været i photostudiet for at tage billeder til min madplan i Femina, og selvom jeg bruger arbejdsdagen på at snitte, hakke, rive, røre og anrette, og derfor ikke kan tjekke min mail i løbet af dagen, betyder det jo ikke, at min indbakke forbliver tom. Så der er ofte en halv arbejdsdag og en del, der skal indhentes foran computeren, når jeg kommer hjem, og derfor strækker jeg lige kontortiden lidt denne mandag (med en kop varm kakao ved min side).
En anden grund til, at tiden flyver ekstra stærkt i øjeblikket, er, at jeg har været så meget på farten. Sidste uge startede eksempelvis i Berlin og bød så på en kærestetur til Hamborg, og i weekenden har jeg været på familie-visit i København. Alt sammen skæppeskønt, men jeg savner altså lidt flere ‘kedelige’ hverdage hjemme i Århus. Lidt flere rutiner, og lidt mere ro på.
Men! Det må vente en smule. Rejserne kommer nemlig til at fortsætte de næste par uger, hvor jeg både skal forbi Odense, København, Paris og Berlin. Lidt tosset og samtidig virkelig fedt – men mere om det i morgen! Nu vil jeg tage et effektive timer og få streget en masse af min to-do liste, inden jeg kravler tidlig i seng med min bog og lytter til blæsevejret ♥


 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor har jeg bare lyst til at komme til Berlin igen, når jeg ser alle dine smukke billeder! Jeg har ikke været der siden ottende klasse, så det er alligevel næsten ni år siden … jeg forestiller mig, at byen vil være så smuk til jul. Skal du derned i løbet af december? 🙂
    Knus <3

    1. Berlin er altså også bare skæppeskøn! Jeg satser helt sikkert på at skulle derned i december. der er så hyggeligt – og koldt(!) hæhæ 🙂

Skriv en kommentar