Små ting

Søde søde Silje og solnedgang på Dronning Louises bro
Love the earth… & chocolate <3
Morgenkomplet og arbejdsro på Original Coffee
Mæt og glad efter frokost på Marcelle
Søde Louise fra @maisonlouno
Frokostdate på Otium
Magisk! En regnbue over Eiffeltårnet
Efterårsudsigten fra Siegessäule
Bobler og hjerter i øjnene efter en begivenhedsrig launch-dag
Yndlings-morgenmadsspot i Berlin: The Visit i Schöneberg.

København, Paris & Berlin

En blandet landhandel af ‘små ting’ fra København, Paris og Berlin. De sidste to uger på farten har budt på så mange skønne oplevelser, og jeg er nu ved at være klar til at vende næsetippen mod Århus, med kufferten propfyldt med gode minder (og chokolade – jeg har for vane at købe søde ‘souvenirs’ med hjem).

Guide til Paris

I Paris brugte Anne og jeg dagene på at arbejde på det nye blogdesign rundt på byens kaffebarer og i vores fine AirBnB. Og så nød vi naturligvis også nogle gode pauser med lange gåture og skøn mad i byernes by.

Hjem til Århus

Denne uge går turen som sagt hjem mod Århus, hvor det er tilbage til hverdagen, og det glæder jeg mig til. Både fordi, der er gode og spændende ting på programmet rent arbejdsmæssigt, men mest fordi, jeg savner mine egne rutiner, lejligheden og alle dem, der er med til at gøre hverdagen til noget særligt og Århus til hjem.

Klem,
Emma

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ejj emma…hvor ser det dejligt ud alt sammen. Bliver altid så sulten, når jeg læser din blog😁😁😋…

    Jeg er ret vild med den Århus take away guide du har lavet. Kunne du ikke tænke dig at lave en video med inspiration til nem og sund morgenmad, som også kan tages to go…..Du plejer at være en ret stor inspirationskilde der😉😍😍…

    Og så bliver jeg nødt til at spørge hvor du har købt den skønne “love the earth chokolade” henne….Nemlig en stor favorit her hos mig og kan ikke finde den nogen steder her i århus🤨🙄😋

Skriv en kommentar